ÅTTE TING DU KANSKJE IKKE VISTE OM MEG

                                                                                                                                                                                     Inneholder add-linker

I dag tenkte jeg å ta dere med på et litt anerledes innlegg. Nemlig åtte ting du kanskje ikke viste om meg. Det er jo moro å bli ekstra kjent og at ikke alt jeg skriver handler om mat, trening eller psykisk helse.

Jeg har på meg koseklærne; Slounge bukse, Slounge genser og Seamless bh.

 

⋄ Jeg heter Margrethe til mellomnavn. Yes, Kristine Margrethe Aure. Det er meg. Margrethe er et familienavn som har vært i flere generasjoner, men jeg beklager mamma. Det stopper med meg. Jeg kommer ikke til å kalle barna mine Margrethe. Etternavnet ditt derimot, det skal jeg soleklart videreføre.

⋄ Jeg er introvert. Mange blir sjokkert når jeg sier da med tanke på at en del av jobben min er sosiale medier, men jeg er ekstremt introvert og blir fort mentalt sliten når jeg er ute blant folk. Det gjør også at jeg foretrekker å være alene, fremfor å være blant andre.

⋄ Jeg hater å bruke bh! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler meg så innesperret og klemt om jeg bruker bh. Nittini prosent av tiden bruker jeg sportsteip over brystvortene som bh. Med mindre jeg er på trening eller har på meg en tynn genser som du ser igjennom, slik som jeg har i dag. Da tar jeg på meg sportsbh.

⋄ Jeg har spist skorpion. Da jeg var i Bankkok for noen år siden, måtte jeg teste fritert skorpion. Det var overraskende godt.

⋄ Jeg har et problem med å prate i telefonen.  Det har vært så ille at jeg i perioder ikke klarte å snakke i telefonen men bare brukte sms! De siste to årene har jeg riktignok blitt mye bedre, men jeg har venner som sier ‘wow, så du tar telefonen’ når de ringer. Fremmede mennesker synes jeg fortsatt er forferdelig ubehaglig å snakke med og da blir jeg ofte klam i huden.  

⋄ Jeg har hatt regulering i 5 (!!!) år. Jeg fikk reggis da jeg var ni. Det var ikke veldig kult å ha full stålmunn både oppe og nede i så mange år.

⋄ Jeg sover med en bamse. En Ole Brum bamse. Den fikk jeg av klassen min da jeg byttet skole som niåring. Siden den gang har Ole Brum alltid ligget i sengen min når jeg sover så og si hver natt. Selv når jeg har samboer!

⋄ Jeg har brudekjole. Jeg har rigtignok ingen mann, men bedre føre var, eller hva? Neida. Saken er den at jeg fikk brudekjolen til tanten min etter at hun hadde giftet seg. En utrolig nydelig kjole. Etter det har jeg beholdt den. Jeg vet ikke om jeg vil gifte meg i denne eller ikke. Kanskje vil jeg til og med aldri gifte meg? Tiden vil vise.

Det var forhåpentligvis åtte ting du kanskje ikke viste om meg. Håper du synes det var interessant.

 

Kristine ♥ 

8 kommentarer
    1. Artig innlegg!😁 kjenner meg igjen i å være introvert. Tlf er jeg heller ikke særlig glad i!😉 Klem til fine deg!❤️

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg