AVSLUTT ØKTEN MED BATTLE ROPES

Hei og god onsdag dere. Har du hatt en fin dag? Her har dagen gått i sykepleiejobb, online coaching jobb og trening. Hverdagen går oftest slik. I kveld skal jeg møte en venninne for middag, så jeg lurer inn litt kos og sosialt også.

Jeg følte for å sprite opp treningsøkten min i dag. Det går stort sett i styrketrening. I dag ville jeg gjøre noe morsomt underveis i økten. Jeg bestemte meg for å ta i bruk battle ropes. Jeg tror jeg knapt har rørt et slikt tau før. Det var mye tyngre enn forventet! Jeg kjørte en slags sirkel intervall hvor jeg gjorde 30 sekunder opp og ned med battle ropes, så gikk rett på 30 sekunder med sit ups med så mange repetisjoner som mulig. Deretter gikk jeg rett tilbake på battle rops igjen. Det gjorde jeg totalt ti ganger.

– 30 sekunder battle rops, maks instas
– 30 sekunder sit ups, maks antall repetisjoner
Gjenta x 10

I løpet av disse ti minuttene spratt pulsen til værs og svettedråpene kom frem. Så moro og slitsomt! Vil du ha en svett avsluttning på økten din, ta i bruk battle ropes. Du kan også lage en egen treningsøkt med bare battle ropes ved å gjenta sekvensen flere ganger. Da har du en hard intervalløkt. God trening!

 

Kristine ♥

6 kommentarer
    1. Spenstig form for intervall. Tror kanskje jeg må prøve den altså. Liker ikke løpe 😛

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg