BAKE MED EPLEMOS

                                                                                                                                                                                                    Inneholder add-linker

I det siste har jeg bakt en del med eplemos. Jeg har brukt det til alt fra pannekaker, til sjokoladeglasur og blondies. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har fått øynene opp for eplemos før nå. Det er helt fantastisk i bakst!

Jeg kjøper ferdig eplemos i glass på GymGrossisten. Du kan også bruke eplesyltetøy som du får kjøpt på butikken, eller lage det selv ved å koke epler i biter med litt søtning og vann.

Hvorfor har jeg fått dilla på å bake med eplemos? Jo nå skal du høre. 
⋄ Eplemos gjør at du kan bruke mindre smør og andre fettstoffer uten å unngå at baksten blir tørr. 
⋄ Eplemos kan erstatte egg i en del bakeoppskrifter. Dette gjør det bra for blant annet veganere. 
⋄ Eplemos er søtt i seg selv og fungerer derfor som et naturlig søtningsstoff. 
⋄ Eplemos har en kremet konsistens som gjør at muffins og kaker får et saftig resultat. 
⋄ Eplemos inneholder lite kalorier, som gir gjør baksten magere.
⋄ Eplemos er også super godt på brødskiven eller lomper, gjerne med litt kanel, som topping på havregrøt, eller i en skål sammen med melkeprodukter som cottage cheese, kesam eller yoghurt.
⋄ Når du bruker eplemos i bakst smaker du ikke epler i det hele tatt. Er du ikke eplefan, frykt ikke. Du vil ikke merke at det er eplemos i oppskriften!

Har du prøvd å bake med eplemos? I så fall del gjerne din favorittoppskrift med meg, for jeg er helt frelst og vil bruke eplemos masse fremover. Har du ikke testet eplemos, gjør det nå. Du vil bli sjokkert over hvor bra resultat det gir.


Kristine  ♥

6 kommentarer
    1. Det er kjempe godt i kjeks med havregryn. Da blir kjeksa litt myke og seige =]

    2. Eplemos med kakaopulver og sjokoladeproteinpulver og litt salt smaker kakedeig 🙂

    3. å denne tiden av året lager mamma masse epkesyltetøy. Jeg oker å spise det på spelt lomper med cottage cheese, kanel og honning. Kjempe digg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg