BAKEPAKKE – INGREDIENSER TIL SUNN BAKST

                                                                                                                                                                                                   Inneholder add-linker   

Noen ganger kan jeg gå litt bananas når jeg handler på nett. Det gjorde jeg tidligere denne måneden. I dag fikk jeg hjem en stor bakkepakke med masse ingredienser til sunn bakst og enda litt til!

Propud med smak av nøtte -sjokolade // sukringold // fibersirup // mandelmel // kokosmel // Questbars i smakene chocolate chip cookie dough, oatmeal chocolate chip og cinnamon roll // Barbells milkshake // sukkerfri sjokolade // eplemos // Pandy proteinbarer – smaken salt karamell er magisk god! // kokosolje // gojibær // hempfrø // peanøttsmør // peanøtter med sjokoladetrekk // fiberhusk // glutenfri bakemiks // Barbells proteinbarer i smakene cookies & cream, hazelnut & nougat og mint dark chocolate // granateple edikk // spray olje med kokosolje // flytende eggehvite på kartong //  proteinsjokoladekuler i hvit sjokolade og melkesjokolade // rått kakaopulver // sukrinmelis // Barebells proteinpudding // vaniljepulver // havremel // havregryn // stevia dråper // Nutramino proteinpulver //

Jeg elsker jo å bakke, så ingredienser til sunn bakst får jeg aldri nok av! Om du ønsker å bake sunnere, trenger du ikke alle disse ingrediensene. Er du ny til sunnere bakst, vil jeg anbefale at du starter med enkle og gode ingredienser som speltmel, havremel og sukringold. Har du et mel og et søtstoff, kommer du en lang vei. I tillegg bruker jeg veldig ofte egg, kesam, salt og kakaopulver i baksten min.
Vil du supplere med et par ingredienser til, ville jeg gått for mandelmel, fibersirup og kokosolje. I bunn og grunn er et mel og et søtstoff hovedingrediensene du trenger

Jeg må også legge til at jeg ikke mener at all bakst, kaker og søtsaker skal være sukkerfrie og proteinrike, og at sukker ikke er lov. Alle som følger meg på sosiale medier vet at jeg er fan av sjokolade og is, men alt med måte. Jeg liker å ha en god blanding, hvor jeg forsøker å holde meg til sunnere varianter i ukedagene, og heller nyter “vanlig” godis og sukker i helgene og når jeg virkelig har lyst på.

Kristine ♥

10 kommentarer
    1. Okei, takk for svar!! ja ikke sant?
      Haha okei, da holder jeg meg til fibersirup og honning 😉 Det smaker jo godt 😀

    2. Det er jo så moro å bake!
      Det er ikke den beste sirupen jeg har smakt, den smaker, som mye annet sukkerfritt, litt falsk. Vil du ha ordentlig sirup, anbefaler jeg fibersirup. Men denne fungerer utmerket i bakst 🙂

    3. Mye spennende her! Gleder meg til å se hvilke oppskrifter du tryller frem i tiden mot jul 😀
      Et spørsmål; har du testet sirupen fra Star? I såfall hvordan er den på smak? prøvde å se på anmeldelsene på nettsiden, men der var det ikke my positivt.. Bortsett fra en som sa den var helt fantastisk! 🙂

      Ha en nydelig førjulstid

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg