BAKKEINTERVALLER MED EN TVIST

Hei igjen dere og god romjul. Nyter dere dagene og setter pris på de små tingene? Jeg har funnet hvilepulsen så til de grader. Jeg har lest ut en hel bok. Jeg er faktisk allerede godt i gang med bok nummer to! Jeg har spist masse god mat, spilt spill med brødrene, gått turer i skogen og bare kost meg. Jeg har lagt vekk telefon og pc så og si helt. Jeg tror jeg totalt har et kvarter på mobil og pc tilsammen de siste dagene. Det er i grunn ganskelig deilig. Jeg kjenner at jeg blir ekstra rolig og oppmerksom på å bare være her og nå.

I dag kjente jeg for å få opp pulsen og få svettet litt. Da falt valget på bakkeintervaller med en tvist. Jeg gjorde rett og slett vanlige bakkeintervaller, men la til noen styrkeøvelser. Du kan også velge andre intervaller enn bakkeintervaller. For eksempel sprintintervaller hvor du spurter en viss flat strekning, du kan sykle, ro, bruke ellipsemaskin og lignende.

Bakkeintervaller med en tvist

Varm opp i 5 -10 minutter.
Først jogget jeg noen minutter, før jeg avsluttet oppvarmingen med noen rolige løp opp bakken.

Løp opp en bakke raskt. Jeg valgte en bakke på cirka 40 meter. Når du har løpt opp bakken, tar du så en rask pause på 15 -20 sekunder, før du gjør 15 knebøy, 15 push ups og 15 spensthopp.
Jogg rolig eller gå ned igjen.
Gjenta 5 -8 ganger.

Trapp ned i 5 minutter.

Bakkeintervaller er kort og intensivt. Dette er bra trening på liten tid. Ekstra morsomt synes jeg det var når jeg gjorde en tvist med disse styrkeøvelsene. Da blir det litt mer variasjon og givende.
Nå skal jeg lage en god middag til familien og gå tilbake til hvilepuls-modus. Fortsatt god romjul.

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg