BARE GJØR DET

Riktig god mandag. Har du hatt en fin start på uken? I dag har jeg vært skikkelig gretten. Jeg er, som dere vet, stort sett veldig blir og fornøyd, men i dag har jeg virkelig stått opp med føttene på feil side av sengen! Rett og slett alt og alle har irritert meg! Jeg hadde masse kontorarbeid og ukes rapporter fra online coachingen som skulle gjøres. Når jeg endelig var ferdig i halv fem tiden, hadde jeg en heftig diskusjon med meg selv om hvorvidt jeg skulle dra på trening eller ikke. Aller helst ville jeg bare stenge meg inne alene under dynen!

Jeg vet jo at jeg 99 prosent av gangene hvor jeg ikke har lyst til å dra på trening, men likevel drar, føler meg ti ganger bedre etterpå. Ettersom jeg var ekstra redd for at treningssentrene stenges her jeg bor også, lurt meg selv til treningssenteret. “Bare smil og gjør det”, sa jeg til meg selv.

Hva tror dere skjedde? Joda, ikke bare gikk humøret mitt fra å være på bunn til å bli veldig bra, jeg hadde også en skikkelig bra treningsøkt! Fem minutter inne i økten følte jeg meg sterk og energirik, tankene bare fløy og jeg storkoste meg! Jeg gjorde hacklift, rumensk markløft, chins, roing og skulderpress.

Akkurat nå, sitter jeg her blid, glad og stolt. Det er så deilig når en trosser dørstokkmilen. Ikke minst er det utrolig hva en treningsøkt kan gjøre med kroppen og psyken. Det er jo helt fantastisk! En dårlig dag kan bli snudd opp ned takket være femti aktive minutter!

Er du i tvil om du skal trene – smil og bare gjør det! Med mindre du er syk eller veldig sliten, da skal du selvfølgelig hvile. Er det derimot bare humøret som stritter, kan jeg love deg at du føle deg bedre etter en treningsøkt.

Nå skal jeg lage meg en ekstra god kveldsmat og nyte kvelden med Netflix, tente lys og pledd i sofaen. Fordi det er akkurat det jeg føler for nå!

Ha en riktig kveld da dere. Gjør det beste ut av hver dag denne uken!

 

Kristine

4 kommentarer
    1. Det her skal jeg lagre til neste gang jeg ikke vil på trening. For følelsen etterpå! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg