BROWNIE I MIKROEN

I går laget jeg brownie i mikroen til kveldsmat. Denne er og forblir en favoritt hos meg. Det er vell fem – seks år siden jeg laget kake i mikroen for første gang. Etter dette har jeg den blitt en soleklar favoritt som jeg lager fast med jevne mellomrom. Denne er så god og enkel! 

Jeg har lagt ut oppskrift på brownie og kake i mikroen en rekke ganger her på bloggen. Med riktige ingredienser, blir mikrokake både mettende, proteinrik og fiberrik.
Selv foretrekker jeg å ikke steke brownien så mye. Jeg vil helst ha kaken slik at den fortsatt er ganske rennende i midten. Men her kan du gjøre det du foretrekker. Jeg stekte min i 65 sekunder. Stek den mer om du ønsker en fastere kake.

Brownie i mikroen
Til 1 person

1 egg
1/2 banan
2 ss havremel
2 ss kakaopulver
1 ss sjokoladeprotein, eller mer mel
1/4 ts salt
0,5 dl melk eller vann

Bland alle ingrediensene i en kopp eller matboks. Bruk en gaffel til å mose alt godt sammen. 
Tilsett nok melk til at du får en tykk kakerøre.
Ha koppen / boksen i mikroen på maks effekt og stek i 60 -120 sekunder, avhengig av hvor godt stekt du vil ha kaken din. Jeg steker i 65 sekunder. 
Avkjøl et lite minutt før du velter kaken over på en tallerken.

Spis kaken som den er eller topp med noe godt. Selv toppet jeg med iskrem, peanøttsmør og mørke sjokoladedråper. 
Håper du blir fristet til å teste brownie i mikroen om du ikke allerede har gjort det. Og om du allerede har denne som en favoritt, kan jeg tenke meg du blir fristet uansett. Spis og kos deg!

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg