DA VAR DET MIN TUR

                                                                                                                                                                                                   Inneholder add-linker

Yes, da var det endelig min tur til å ta ferie. Nå er kofferten pakket og jeg er klar for å ta noen fridager med opplevelser, strand, sol, mat og avslapping. Turen går til Tyrika. Faktisk er det en såkalt hoppe – på -tur, eller restplass. Det ble bestemet i siste liten, noe som gjør at jeg gleder meg ekstra mye. Jeg drar med to andre spreke jenter og vi har leid oss en leilighet. Det skal bli så godt!

Det er muligens litt sent å si god sommer, så jeg velger i stedet å si riktig god august -helg. Håper helgen deres blir magisk! Det kommer nok til å være noe roligere på bloggen enn normalt, men jeg titter innom i by og ne med et reisebrev eller en treningsøkt. Jeg har også noen oppskrifter på lur som jeg kommer til å dele. Jeg kommer nok til å være mest aktiv på instagram den neste uken, så følg meg gjerne der for små glimt. Kristine_aure er navnet.

Og dere, hvor fint er ikke dette antrekket fra I can I will?
Jeg har på meg Ombre seamless ombre tights, Ombre seamless bh og Ombre seamless crop top. Jeg gikk for den blåvarianten, men jeg må si at jeg synes alle fargene i ombre kolleksjonen er lekre. Du har rosa crop top, rosa tights og rosa bh, og orange crop top, orange bh og orange tights. De er fine alle sammen, spør du meg!

Det skal virkelig bli så godt med feie. Jeg har jobbet mye hele sommeren. Både kroppen og hodet er veldig klar for noen feriedager. Jeg gleder meg til å få flere fregner, kjenne sanden mellom tærne, smake på nye rødviner, gå fine turer, utforske byen, spise is, lese bok på stranden, og bare følelsen av å ikke ha noen ting som jeg må eller burde gjøre. Bare ta en dag av gangen rett og slett.
Om noen av dere har har ferie; riktig god ferie til deg, til alle dere andre; god helg.

 

Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg