DAGEN I DAG ER GANSKE SÅ MAGISK

God morgen go’inger ♥  Mens jeg sitter her med morgenkaffen min, vil jeg bare titte innom for å gi dere et lørdagssmil samt minne dere på at dagen i dag kommer aldri tilbake.

Gjennomsnitts nordmannen lever omtrent 29 930 dager. Ingen av disse dagene vil være helt like! Dagen du har i dag, kommer aldri tilbake. Bruk noen sekunder til å tenke over akkurat dette. Det er en litt skummel tanke i grunn! Alle øyeblikkene du har i dag, alle lukene, alle følelsene, de er forbeholdt dagen i dag. Det gjør dagen i dag ganske så magisk! Så bruk dagen godt. Sørg for at du ler minst en gang. Aller helst mye mer! At du gi noen en klem. At du finner noe å glede deg over. At du gjør noe godt for deg selv. At du spiser noe deilig. Og ikke minst at du nyter dagen. Ta grep om dagen og gjør den din!

Selv skal jeg hver øyeblikk på jobb. Nå sitter jeg i morgenkåpen og nyter kaffekoppen med et tent lys. Derav bildene fra en treningsøkt for en drøy uke siden. I kveld venter jentehygge med lammestek eller sushi – vi har ikke bestemt oss enda, vin og masse latter. Jeg gleder meg! Håper du får en riktig så god lørdag.

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg