DAGENS KARDIOØKT I STUEN

                                                                                                                                                                             Inneholder annonselenker

I dag gjorde jeg en 20 minutters kardioøkt i stuen med styrkeøvelser. Jeg startet faktisk dagen min med denne økten. Da vekkerklokken ringte, var jeg rimelig trøtt og umotivert. Det ser du kanskje på bildene! I går kveld la jeg frem koseantrekket, bestående av Deactivate bukse, Deactivate genser, ullsokker og Seamless bh, i tillegg til at jeg hadde funnet frem en Nocco. Dermed var det bare å hoppe i klærne og sette i gang. Det gjorde det så mye enklere å få unnagjort dagens kardioøkt. Fem minutter senere, var kroppen i full sving og treningsgleden begynte å titte frem. Etterpå føltes det virkelig super deilig! 

Jeg har på meg settet i fargen sand med bukse og genser. Dette settet er virkelig kjempe mykt og behagelig. Settet finnes også i grå genser og bukse, og brunfarget genser og bukse.

Jeg valgte meg ut 7 øvelser hvor jeg trener hele kroppen. Så gjorde jeg 20 repetisjoner av hver øvelse og gjentok dette etter hverandre, igjen og igjen, i 20 minutter. Når jeg trener hjemme gjør jeg stort sett klassisk styrketrening med ett sett av en øvelse og gjentar dette et vist antall sett med pauser mellom. Deretter en ny øvelse, osv. Derfor var det ekstra morsomt med en slik kardioøkt / styrkeøkt!

Dagens kardioøkt

20 knebøy
20 push ups
20 utfall på hvert ben
20 sit ups
20 dips på benk / stol

20 hip thrust
20 burpees

Gjenta. Gjør så mange runder du klarer på 20 minutter.

Ta utgangspunkt i deg selv, din dagsform og din styrke / kondisjon. Ta en pause når du trenger det, samtidig som du forsøker å pushe deg selv og få opp pulsen. Og sett på god musikk. Have fun!

 

Kristine ♥

4 kommentarer
    1. Takk for at du deler enkle økter som kan gjøres hjemme. Det trenges nå 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg