DAGENS ØKT – AMRAP 20

                                                                                                                                                                                          Inneholder add-linker

I dag gjorde jeg en skikkelig spicy og svett økt. 20 minutter høres kanskje lite ut, men med god intensitet skal jeg love deg at du kan få en knall bra treningsøkt på bare 20 minutter!

Dagens økt var altså en amrap. Det vil si at as many rounds as possible. Du gjør da et vist antall øvelser rett etter hverandre. Når du har gjort alle øvelsene, starter du på nytt igjen. Så gjentar du øvelsene etter hverandre helt til det har gått 20 minutter. For å gjøre denne økten trenger du en eller to kettlebells eller en manual, eventuelt noe annet du kan bruke som vekt. Du kan for eksempel ta en stor drikkeflaske som du fyller med vann, en sekk som har har noe tungt i, et brannslukningsapparat, en stor tung bok eller lignende. Jeg brukte 2 kettlebells på 8 kilo.

Jeg har på meg scrunch shorts, scrunch bh, miiego øreklokker og super kule ullvang ullsokker. Jeg så først etter at bildene var tatt, at jeg burde ha skiftet sokker. Hihi… Men, men, det er egentlig meg i et nøtteskall. Jeg går i det som føles behagelig og faller meg inn for øyeblikket. Scrunch shorts er en ny favoritt i klesskapet. Ettersom den er sydd med scrunch så former den rumpen så fint og gir rumpestumpen ekstra fylde. Både shortsen og bhen er på tilbud akkurat nå, og de finnes også i mørke grå shorts og bh, samt sort shorts og bh.

Goblet squat.


Dagens økt – AMRAP 20

⋄ 20 goblet squat
⋄ 20 push ups
⋄ 20 kettlebell swings
⋄ 20 skulderpress
⋄ 20 kettlebells clean and jerk
⋄ 20 glute bride
⋄ 20 russian twist
⋄ 20 burpees

Du gjør altså først 20 goblet squat, går så rett på 20 push up, deretter direkte til 20 kettlebell swings, så til skulderpess. Slik fortsetter du til du har gjort alle øvelsene. Når du er ferdig med alle øvelsene og har gjort 20 burpees, starter du med 20 goblet squat igjen. Slik fortsetter du til de 20 minuttene har passert.

Kettlebell swings.

Her kan du selvfølgelig ikke ha et konstant høyt tempo. Start rolig. Du vil bli sliten og måtte ta enkelte pustepauser etterhvert. Husk også at du må varme opp og trappe ned.

Jeg sitter her svett, fornøyd og med en brusende puls akkurat nå. For en økt!
Håper du liker den. God trening.

 

Kristine  ♥ 

4 kommentarer
    1. Det her er ikke frekt men jeg må si t det er så fint å se at noen legger ut kilder som ikke er perfekte og uten sminke. Du er rå. Klem til deg 💕

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg