DAGENS ØKT OG LUNSJ

Hei og hopp! Riktig god mandag dere. Jeg har jobbet hele helgen og kjenner at jeg blir helt dagsvill. Jeg mister oversikt over hvilken dag det er. Da jeg våknet i dag morges var jeg sikker på at det var torsdag. Etter å ha snakket med en venninne på telefonen angående å finne på noe til helgen, som jeg var sikker på at begynte imorgen kveld, ble jeg hardt og brutalt fortalt at det var mandag i dag. Jaja, sånn er det av og til.

Torsdag eller mandag, min dag startet med en treningsøkt. I dag ble det en overkroppsøkt med fokus på rygg og teknikktrening på double unders med hoppetau. Jeg har nemlig lyst til å lære meg å hoppe dobbelt. Da er det bare å øve i vei!

Dagens økt
– Hoppetau 
8 sett med 1 minutts hopping med 30 sekunder pause mellom. Da forsøker jeg hoppe 1 vanlig hopp og så et dobbelt hopp, deretter et enkelt hopp og så et dobbel. Det gjør jeg i 1 minutt. Deretter tar jeg en pause på 30 sekunder før jeg gjentar. 
– Chins, pyramidesett med vekt
1 sett med kroppsvekt x 6 rep
1 sett med 5 kg x 6 rep

1 sett med 10 kg x 5 rep
1 sett med 15 kg x 3 rep
1 sett med kroppsvekt x 10 rep
– Stående roing, 42,5 kg
4 sett x 8 rep
– Nedtrekk i kabel med begge armene, 18,25 kg
3 sett x 8 rep
– Face pull, 42 kg
2 sett x 12 rep

Nå sitter jeg her med dagens lunsj. I dag ble det en skikkelig god restemiks. Jeg har alltid kokte egg i kjøleskapet, slik at jeg har en enkel proteinkilde klar til bruk. Jeg puttet eggene i salatblader sammen med cherrytomat, mango, rødløk og lilla søtpotet som jeg stekte i 4 -5 minutter i en stekepanne sammen med litt olje, salt og pepper. Det var en magisk kombinasjon. Har du ikke testet laks, egg og mango, må du gjøre det. 

Håper du får en fin torsdags -mandag!


Kristine  ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg