DAGENS ØKT OG RUMPETRENING

Denne økten må dere prøve. Jeg kan nærmest love dere stølhet i rumpen  og go’føelelsen etterpå. Og det liker vi! Jeg synes i hvert fall alltid det er deilig å kjenne litt på stølheten og endorfinene. 

Jeg er som dere vet på ferie, men har tilgang på et treningssenter her. Da blir det noen moro-økter hvor jeg gjør akkurat det jeg føler for. Og i dag følte jeg for rumpetrening! 

Dagens økt og rumpetrening

50 gående utfall
50 glute bridge
50 box jumps
50 frog pumps
50 knebøy
50 abduksjon med strikk

Her kan du legge til vekter om du ønsker det. Jeg brukte en kettlebell under utfall, glute bridge, frogpumps og knebøy, og naturlignok en treningsstrikk under abduksjon.  Vekten på kettbellen varierte jeg i de forskjellige øvelsene.  Vekten var mellom 6 til 16 kilo. Ta utgangspunkt i deg selv og din dagsform.
Og du, dette er mer slitsomt enn man skulle tro. Det lønner seg å ikke gå for hardt ut, spesielt om du legger til ekstra vekt. På box jumps måtte jeg for eksempel gjøre 10 og 10 repetisjoner av gangen med en puste pause mellom. Ta en kort pustepause når du føler for det, men forsøk likevel å pushe deg selv. Husk også å gjøre øvelsene med god teknikk. Selv om du vil komme i mål og gjøre øvelsene raskt etter hverandre, skal de gjennomføres korrekt.


Nå kjenner jeg det dirrer godt i både lår og rumpe. Det er deilig altså! Håper du liker økten. Om du tester den, tagg meg gjerne på isntagram, @kristine_aure.

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg