DET OPTIMALE

                                                                                                                                                                                          Inneholder add-linker

Mange lurer på hva som er den mest opptimale måten å trene på og å spise på. Gjerne sett opp mot et spesifikt mål som vektnedgang eller å bygge muskler. Sannheten er veldig enkel og veldig kjedelig.

 Gjør hva du vil, når du vil det, så lenge du faktisk gjør det. 


Jeg har på meg et nydelig og behagelig seamless sett; Ocean tights og Ocean bh.

Ja, lavkarbo fungerer for noen. Men det betyr ikke at det er riktig for deg. Ja, å trene crossfit kan få deg i form, men det betyr ikke nødvendigvis at det er riktig for deg. Har du et mål, er den opptimale veien dit en vei hvor du trives på veien, hvor du spiser mat du liker og trives med treningen din, slik at du faktisk gjør det over tid. Kun om du får det gjort over en viss periode, vil du faktisk nå målet ditt. 

Jeg har prøvd mange forskjellige dietter, alt fra lav fett, til lavkarbo og diverse faste, jeg har testet et hav av treningsformer, alt fra cheerdanse til crossfit. Først de senere årene, hvor jeg har lært å lytte til kroppen min, spiser mat som gjør at jeg føler meg bra og har energi, og trener på en måte jeg synes er moro og som jeg stort sett gleder meg til å gjøre, har jeg fått de beste resultatene. For da er trening og sunn mat en del av hverdagen min og ikke et offer.

Så det opptimale kostholdet er den maten du liker og kan klare å spise over tid. Den opptimale måten og tiden å trene på er en treningsfrekvens og et program som du trives med og du trener når du kan. Legg mindre fokus på det optimale og mer på hva som er gjennomførbart for DEG.

 

Kristine ♥

6 kommentarer
    1. Det der skulle jeg så vist vist når jeg var ung. Det optimale for meg er ikke det samme for deg. Det er det man trives med. Ja =)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg