EN ANDERLEDES KONDISJONSØKT

I dag gjorde jeg en anderledes kondisjonsøkt ute. Jeg begynner faktisk å synes det er litt moro med hjemmetrening! Det gjør at jeg må være mer kreativt, at jeg prøver nye ting og får mye større variasjon.

Ettersom det var såpass fint vær, solen skinner jo som bare det i dag, bestemte jeg meg for å ta en økt ute. Da ble det en anderledes konidsjonsøkt. Alt du trenger her er deg selv, sko og en vegg eller et tre. Jeg har valgt rask løping som kondisjonsdel. Det kan byttes ut med andre ting som sykkel, eklipsemaslin, hoppetau, burpees eller lignende.

En annerledes kondisonsøkt

⋄ 3 min rask løping
⋄ 1 min wall sit
⋄ 1 min planke

Gjenta totalt 5 ganger.
Løp raskt i 3 minutter. Sett deg så inntil en vegg, et tre, en benk eller lignende og sitt i wall sit i 1 minutt. Deretter gjør du så 1 minutt planke. Ta en rask pause, hvor du stopper opp og puster litt, før du gjentar. Jeg gjorde 5 slike runder, men du kan gjøre færre eller flere.

Wall sit.

Planke.

Husk å ta utgangspunkt i deg selv og din egen form. Er det mye med 1 minutt wall sit og planke kan du ta for eksempel 45 sekunder eller 30 sekunder. Med opp og nedtrapping er dette en kondisjonsøkt som tar cirka 40 minutter. Jeg synes økten var anerledes og morsom. Håper du også liker den!

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg