EN ANNERLEDES INTERVALLØKT

Målet om en intervalløkt i uken ut året, går strålende! Denne ukens intervaller er akkurat gjennomført! I dag testet jeg en annerledes intervalløkt hvor jeg vekslet mellom løping og styrkeøvelser med egen kroppsvekt. Jeg skal love deg jeg ble svett. Det her var både moro og slitsomt! 

Jeg valgte å løpe på tredemøllen, og å så gjøre øvelsene air squats, sit ups og push ups. Vil du ikke løpe, kan du bytte ut løpingen med andre ting som for eksempel  sykling eller du kan bruke romaskinen eller ellipsemaskinen.

En annerledes intervalløkt

Løp 800 meter
30 air squats 
20 sit ups
10 push ups
Gjenta 5 ganger

Du løper altså 800 meter og går så av tredemøllen og gjør 30 air squats, før du gjør 20 situps og så 10 push ups. Deretter går du direkte på tredemøllen igjen, uten pause og løper 800 meter igjen. Gjør totalt 5 slike runder.

Air squat

Sit ups

Push ups

Husk at du må varme godt opp før du starter en intervalløkt. Selv liker jeg å gå raskt noen minutter, før jeg så jogger noen minutter og deretter tar et par minutter med rask løping. 
Om du tester denne økten må du gjerne tagge meg på instragram. Det er så moro å se dere gjennomføre mine økter eller lager mine oppskrifter 😍 Ha en fin dag videre kveld. 


Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg