EN HJEMMEØKT MED KONDISJON OG STYRKE

                                                                                                                                                                                              Inneholder add-linker

God formiddag dere ♥ I dag startet jeg dagen med en hjemmeøkt med kondisjon og styrke med kettlebell. Har du ikke en kettlebell kan du bytte ut dett med en manual, en stor bok, en stor vannflaske, en sekk som du fyller med noe tungt, et brannslukningsapparat eller lignende. 

Følelsen etter en hjemmeøkt altså! Jeg hadde lagt en Nocco klar i kjøleskapet i går kveld, samt lagt klart treningsantrekket som består av ullsokker, seamless tights, seamless bh og empowering topp.  Når vekkerklokken ringte, drakk jeg denne mens jeg spiste en RX bar med sjokolade og havsalt for litt ekstra energi (yes, jeg elsker fortsatt denne baren som bare inneholder naturlige ingredienser!) og hørte på en podcast. Femten minutter senere var jeg i gang! Hjemmeøkten baserer seg på gode styrkeøvelser som involverer flere muskelgrupper og som derfor gjør at du får trent hele kroppen. Økten tar 20 -30 minutter avhengig av hvor raskt du gjennomfører repetisjonene, hvor mange pauser du tar og hvor mange runder. Her får du opp pulsen og får trent både styrke og kondisjon. 

En hjemmeøkt med kondisjon og styrke

10 swings
10 goblet squat
10 push press venstre
10 push press høyre
10 strak markløft

Gjør alle øvelsene rett etter hverandre som en sirkel. Ta så en pause på 45 sekunder til 2 minutter før du gjentar sekvensen. Gjør totalt 4 -6 runder. 
Husk også at du må vare opp før du starter.

Det kan jeg love deg var en god start på dagen. Nå skal jeg komme meg på jobb. Og i kveld drar jeg på fjellet. Å, jeg gleder meg så utrolig. Det er meldt strålende vær, jeg skal være med mine beste venninner, drikke vind, gå på ski, lese bok i solveggen, spise god mat og bare nyte!

 

 Kristine ♥

8 kommentarer
  1. Beate
   Å, du er herlig da <3 Koser meg virkelig. I dag har det til og med blitt skitur i bare bhen. Perfekt vær her. Helt herlig. Håper du har en bra helg. Stor klem <3

  2. Hærlig! Åhhh, jeg blir så glad når du er glad og skal gjøre noe hyggelig! Hehe! 😉 For jeg syns du står sånn på og er så dyktig, Kristine! Kos deg MASSE! God klem! <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg