EN POSITIV SJEL, STARTER MED ET POSITIVT SINN

Riktig god søndagsmorgen herlige mennesker ♥ Akkurat nå sitter jeg faktisk på jobb, men jeg har allerede både rukket mitt morgenritual og en liten joggetur. Nå som det er såpass varmt og lyst, våkner jeg av meg selv rundt halv syv hver eneste morgen. Noe som i grunn er litt irriterende når jeg ikke trenger å stå opp før en time senere.

Uansett, en del av mitt morgenritual er å starte dagen med egenpleie. For meg handler dette mye om det mentale. Hver eneste morgen bruker jeg et par minutter på å fortelle meg selv at jeg er mer enn god nok og remser opp noen ting jeg er takknemlig for akkurat i dag. Jeg har jobbet mye med min indre dialog og etter hvert innsett at lykke er noe vi skaper selv, ikke noe som dukker opp på magisk vis.

Ettersom jeg er på jobb, legger jeg med to bilder tatt på fredag av meg og mitt nye familiemedlem, Peppa. Jeg skal nemlig være avlastningsmamma for denne nydlige skapningen fremover. Hun er en seks måneder gammel skjønn skapning, en blanding av en pomeranian og volpino. Og ja, jeg er forelsket!

En positiv sjel starter med et positivt sinn. Legger du et godt grunnlag om morgenen, med positive, glade og takknemlige tanker, har du et stødig fundament for resten av dagen. For meg har det virkelig gjort underverker. Og dere, det er ikke mer enn to minutter som skal til! Du kan til og med pusse tenner samtidig som du gjør dette. Mens du tar tannpussen denne morgenen, lag en liste i hodet ditt med hva som er bra med akkurat deg og hva du er takknemlig for i dag. Jeg kan love deg at du vil føle deg lettere i kroppen og gladere til sinns etterpå. Ha en riktig så strålende søndag!

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg