EN RASK SVETTEØKT MED EGEN KROPPSVEKT

Det skal så lite til for å få opp pulsen, få svettet litt og gjøre noe bra for kroppen din. En treningsøkt trenger ikke ta en time! Denne økten med egen kroppsvekt tar 20 minutter. Det er virkelig ikke mer som skal til! 

I dag hadde jeg nemlig ikke lyst til å trene.  Etter for mange timer på kontoret, sittende pal på rumpen foran en skjerm, kjente jeg at jeg måtte bevege kroppen. Da tok jeg meg en rask svetteøkt. Her har jeg brukt såkalt tabata hvor du jobber i 45 sekunder og så har pause i 15 sekunder. En morsom, effektiv og slitsom måte å trene på!

Knebøy

Mountain climbers

En rask svetteøkt med egen kroppsvekt

Knebøy
Push ups 
Mountain climbers
Burpees 
Super man planke

Sett stoppeklokken til å ringe hvert 45 sekund, og så hvert 15 sekund i 20 minutter. Du gjør altså først 45 sekunder knebøy, så tar du 15 sekunders pause før du gjør push ups i 45 sekunder, 15 sekunders pause, deretter direkte på 45 sekunders mountain climbers, 15 sekunders pause, 45 sekunder burpees, 15 sekunder pause og så 45 sekunder super man planke. Når du har gjort dette, tar du igjen en pause på 15 sekunder og starter forfra igjen med 45 sekunder knebøy. Så gjentar du til du har gjort totalt 4 runder. Det tar 20 minutter. 

Super man plank

Det høres kanskje ikke så slitsomt ut, men ettersom du nesten jobber konstant og pausene er såpass korte, kan jeg love deg at du blir ordentlig, svett og god. Samt at du får utløst endorfiner. Jeg ble i hvert fall i langt bedre humør etter økten!

Husk forresten opp og nedtrapping. Jeg hoppet 5 minutter hoppetau først og så brukte 5 minutter på strectching etterpå.
Håper du tester en rask svetteøkt med egen kroppsvekt. God trening!

 

Kristine  ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg