EN TRENINGSØKT PÅ FJELLET

                                                                                                                                                                                                     Inneholder add-linker

Hei fra Vaset og god lørdag dere ♥ Jeg har akkurat hatt en treningsøkt her på fjellet. Som jeg skrev i går, droppet jeg en planlagt treningsøkt. Men i dag var jeg klar og kjente for å svette litt!

I denne treningsøkten får du trent hele kroppen på 20 -30 minutter. En kjapp og god økt som får pulsen til å stige.  Hver øvelse skal gjøres rett etter hverandre som en sirkel og du jobber i 1 minutt på hver øvelse. Når du har gjort en runde, tar du en pause på 1 -2 minutter. Deretter gjentar du. Gjør totalt 3 -4 slike runder.

Jeg har på meg IcanIwill seamless tights, IcanIwill seamless bh, Miiego AL3 øreklokker og Saucony sko. Svett og rød i ansiktet!

En treningsøkt på fjellet

⋄ Pike pushups
⋄ Ettbens hip thrust høyre side

⋄ Ettbens hip thrust venstre side
⋄ Mountain climbers
⋄ Burpees

⋄ Pike push ups

⋄ Ettbens hip thrust

⋄ Mountain climbers

Du tar altså så mange pike push ups som du klarer på 1 minutt. Deretter går du direkte på ettbens hip thrust og gjør så mange hip thrust du klarer på høyre side. Rett på så mange ettbens hip thrust du klarer på venstre side. Deretter går du direkte på mountain climbers og gjør så mange mountain climbers du klarer på 1 minutt. Og til slutt så mange burpees du klarer på 1 minutt. Da er du ferdig med 1 runde. Hvil til du er klar for en ny runde og start på nytt. Gjenta totalt 3 -4 runder. 

Hadde det ikke vært for at kneet mitt fortsatt ikke er bra og at jeg ikke skal belaste det så mye, hadde jeg i tillegg lagt til air squat. Du må gjerne legge til 1 minutt med air squat om du ønsker det.

Jeg fikk i hvert fall opp min puls og svettet litt. Fantastisk deilig! Prøv økten hjemme i stuen, ute i hagen, på fjellet, ferien eller på treningssenteret. Håper du liker økten. God trening og god lørdag!

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg