ENCHILADAS MED EN HEMMELIG INGREDIENS

Enchiladas på en tirsdag, kan man ikke klage over. Dette var en skikkelig deilig tirsdagsmiddag!
Jeg hadde besøk av en venninne i går og vi laget taco. Siden jeg hadde tacorester i dag, en del karbonadedeig stekt med tacokrydder, bestemte jeg meg for å lage enchiladas med restene. Og da med en hemmelig ingrediens, nemlig kakaopulver. Har du testet kakaopulver i enchiladas? Om ikke, må du gjøre det. Det blir så godt!

Kakao og sjokolade er ofte noe man putter i chili con carne. Det gir en dyp og rund smak. Det er minst like godt i enchiladas. Middagen blir rett og slett enda mer smakfull!

Enchiladas med en hemmelig ingrediens
Til 2 -3 personer

1 pakke karbonadedeig
2 ss tacokrydder eller 1 pose tacokrydder
4 ss tomatpure
1 boks bønner
0,5 dl vann
1 ts kakaopulver
1/2 løk
½ paprika
Valgfritt: 2 hvitløksfedd og 1 cm finhakket chili
6 -8 tortillas / lomper
Revet ost

Stek karbonadedeigen i en panne på middelsvarme.
Del løk i terninger og paprika i biter. Finhakk chili og hvitløk. Ha løk, chili og hvitløk i pannen med karbonadedeigen. Ha i tomatpure, vann, tacokrydder og kakaopulver. Kok opp og la det koke i 5 minutter. Tilsett bønner og paprika.
Fyll tortillaene med 3 -4 ss av karboandedeigblaningen. Legg de så i en ildfast form. Ha over revet ost.
Stek på 225 grader i 15 minutter.
Server.

Jeg serverte med en frisk salat, en klatt kokosyoghurt og tacosaus. Skikkelig, skikkelig godt!

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg