ENKEL HAVREPIZZA FOR EN PERSON

Ja, jeg er jo bare en person, så da jeg hadde lyst på pizza før jobb i dag, jeg jobber nemlig kveld, ble det havrepizza for en person. Det var en ganske så deilig lunsj på en tirsdag!

Havrepizzaen lager du på et par minutter. Dette er en super enkel bunn som er rask og god. Du kan selvfølgelig doble eller triple oppskriften slik at du får pizzabunn for en hel bakeplate. Jeg valgte å toppe pizzaen med diverse rester jeg fant i kjøleskapet. Topp pizzaen din med det du måtte ha tilgjengelige eller liker best.

Enkel havrepizza for en person

Pizzabunn
1 egg
2 ss havremel
1 ss havregryn
1 ss vann
1 ss kesam, kan sløyfes
1/2 ts bakepulver

Fyll
2 ss tomatpure
2 ss ketchup
Oreganokrydder
Sopp
Rødløk
Karbonadedeig
Parmesan

Bland sammen alle ingrediensene til bunnen i en bolle. Tilsett eventuelt mer mel og deigen blir veldig våt eller mer vann om deigen blir tørr. Deigen skal ha en tykk kakedeig konsistens.
Bruk baksiden av en skje til å smøre deigen utover en bakeplate med bakepapir.
Stek på 200 grader nederst i ovnen i 12 -15 minutter. 

Legg så bunnen over på en rist.
Mens bunnen steker kutter du sopp og rødløk i skiver.
Når bunnen er ferdigstekt smører du utover tomatpure og ketchup. Strø over oregano.Riv spekeskinken og ha den over. Topp med revet parmesan.
Etterstek på 225 grader i 10 -15 minutter, til osten har smeltet.

Jeg toppet med en enkel hvitløksdressing laget av kesam, finhakket hvitløk og litt sitronsaft.

Skikkelig god lunsj på en tirsdag. Pizzaen passer like godt som lunsj, middag eller kveldsmat. Blir du fristet til å lage pizza i dag? 


Kristine  ♥

4 kommentarer
    1. Laga denne til kveldsmat i dag. Hadde på litt annet på toppen fordi jeg tok det jeg hadde i kjøleskapet. lei veldig godt. Takk for at du deler mye bra =)=)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg