ENKEL OG EFFEKTIV HJEMMEØKT

Trening var alt annet enn fristene i dag, så jeg bestemte meg for å ta en enkel treningsøkt. Rett og slett gjøre det enklest mulig for meg selv. Jeg valgte ut 4 øvelser og gjorde disse etter hverandre 5 ganger. Det ble en svett, enkel og effektiv hjemmeøkt. Perfekt for mitt trøtte tryne denne torsdagen!

Jeg valgte å gjøre 20 repetisjoner på hver øvelse. Her kan du velge å gjøre flere eller færre repetisjoner. Du kjenner deg og ditt utgangspunkt best selv. Øvelsene gjorde jeg med en treningsstrikk. Du kan også gjøre hjemmeøkten med ekstra vekt for tyngre belastning, eller med kroppsvekt for lettere belastning. Tilpass økten etter ditt utgangspunkt og dagsform.

Strak markløft.

Enkel og effekt hjemmeøkt

⋄ Knebøy med strikk
⋄ Strak mark med strikk
⋄ Stående roing med strikk
⋄ Face pull med strikk

Gjør knebøy. Gå så rett på strak mark, og deretter på stående roing og så face pull. Når du har gjort alle øvelsene tar du en liten pause, jeg tok vel en pause på cirka 1 minutt, før du gjentar. Gjør totalt 5 runder.

Face pull

Der har du en enkel og effektiv hjemmeøkt! For meg tok det ca 25 minutter. Ettersom repetisjonsantallet er såpass høyt, kommer både pulsen opp og svetten begynner å renne. I hvert fall hos meg!


Kristine ♥

6 kommentarer

Siste innlegg