FEM TING JEG DIGGER AKKURAT NÅ

Dette er fem ting jeg digger akkurat nå:

◦ MCT, spesielt C8
Dere har sett og hørt meg snakke om MCT olje mange ganger nå, men jeg får ikke rost denne denne oljen nok! Bulletproof Brain Octane er den beste MCT-oljen jeg har testet hittil både med tanke på smak (den smaker absolutt ingen ting), men også fordi det er en utrolig ren C8 olje – den mest potente MCT varianten. Grunnen til at jeg elsker MCT olje er rett og slett fordi den gir så enormt bra energi. Denne oljen er perfekt før trening eller som et ekstra energiboost på morgen. MCT olje kan også være med på dempe søtsug og sult, samt øke fettforbrenningen. Jeg har MCT olje i morgenkaffen min hver eneste da. I tillegg bruker jeg gjerne også gjerne MCT olje i salatdressinger i kombinasjon med olivenolje eller avokadoolje. Om det er ønskelig kan jeg gjerne skrive et helt innlegg om den fantastiske MCT – olje og hvorfor jeg er så fan. Let me know om dere ønsker det!
Rabattkoden AURE gir deg 10 % rabatt på Bulletproof Brain Octane og alt annet hos superstate. Jeg må bare poengtere at jeg har kjøpt og betalt denne selv, men at jeg liker den så godt at jeg har fått en rabattkode å dele med dere.

◦ Kastanjemannen
Er det en serie du skal se i høst, er det denne. Det skal sies at jeg generelt er glad i nordiske thrillerserier, men denne serien er en av de beste jeg har sett på lenge. Kastanjemannen handler om en seriemorder som etterlater seg nettopp kastanjemenn. Jeg liker spesielt godt at jeg ikke helt forventet hvem som var seriemorderen. Mulig jeg er korttenkt, men ofte føler jeg at du i en del serier får hint om hvem som er the bad guy. De hintene tok jeg ikke i denne serien før nest siste episode. Kastanjemannen anbefales.


◦ Kick back på benk

Kick back stående synes jeg tidvis kan være vanskelig å få til. Det er ikke alltid rumpen vil gjøre mesteparten av jobben, men korsrygg eller bakside lår begynner å ta over. Når jeg derimot gjør kick back på benk, da kjenner jeg det skikkelig godt i rumpestumpen. Jeg har vist øvelsen på denne filmen.

◦ Stronger by Science
Denne podcasten her er rå om du vil lære mer om trening, kosthold og helse. den holdes av podcastvertene Eric Trexler og Greg Nuckols, to veldig dyktige mannfolk som baserer seg på forskning. Vil du ha mer kunnskap, er dette virkelig podcasten å høre på.

◦ Magnesium
Jeg har aldri slitt med kramper eller fatige, men etter at jeg fikk hashimoto, begynte dette å komme frem. Muskelkramper er en av hovedsymptomene ved magnesium mangel. Andre symptomer er problemer med å sovne og andre søvnvansker, refluks, forstoppelse, hodepine, trette muskler, hjernetåke, hodepine, PMS, dårlig energi, osv. Jeg begynte derfor å ta Magnesium Breaktehrough. I løpet av en uke var krampene mine borte og jeg opplevde også mindre hodepine, samt at jeg sovnet raskere på kvelden. Etter det har jeg vært frelst og tatt magnesium hver kveld! Magnesium er et kosttilskudd veldig mange kan ha nytte av. Det kalles ofte for ‘avslappings’ mineralet, da det hjelper oss å slappe av, er med på å regulere blodsukkeret og hjerterytmen, og hjelper både skjelettet og immunsystemet vårt, for å nevne noen. Du ser hvor fantastisk dette mineralet er? Jeg valgte Magnesium Breakethrough ettersom dette kosttilskuddet hadde mange positive reviews, samt at det er et komplett magnesiumtilskudd som består av syv forskjellige typer magnesium. Er du mye sliten, har PMS, kramper eller lignende symptomer, kan magnesium være verdt å teste.  Koden AURE gir deg 10 % rabatt.

 

Kristine ♥

4 kommentarer
    1. Magnesium har jeg tatt i 2 år. Blei mye mindre deprimert etter at jeg begynte med det. Tar et annet merke men skal teste den nese gang ♥

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg