FIRKANT PUSTING

Pusting er så undervurdert. Pusting kan faktisk brukes til å bli både mentalt og fysisk sterkere! Ikke minst er det en fin måte å roe ned tanker og følelser. Hvis du føler deg stresset eller ufokusert og vil hente deg inn igjen, kan du gjøre dette med pusting og positive tanker. Selv bruker jeg noen minutter på pusting hver eneste dag. Såkalt firkant pusting, var øvelsen jeg startet med da jeg først startet med pusting. Dette er en enkel øvelse alle kan få til. Bruk 1 -2 minutter på denne øvelsen daglig, gjerne før du skal legge deg, og det vil gjøre underverker!

Legg eller sett deg godt til rette. Pust inn, ja, godt ned i magen din, mens du teller til fire. Hold så pusten mens du teller til fire, før du så puster rolig ut mens du teller til fire. Stopp og hold pusten ute mens du teller til fire, før du så startet på nytt med å puste inn mens du teller til fire. Det er altså pust inn på en, to tre, fire, hold i fire, pust ut i fire, hold pusten ute i fire, og begynt på nytt. 

Her får du fokusert både på å telle, samtidig som du fokuserer på pusten din. Øvelsen er super om du har mye negative tanker, er stress eller rett og slett føler deg urolig og trenger et avbrekk. Etter ett lite minutt med denne øvelsen, kan jeg nesten garantere at du føler deg lettere til sinns og har mener energi i kroppen. Bare prøv selv! 

 

Kristine ♥

4 kommentarer
    1. Jeg starter morgenen med meditasjon og pusting. Begynte med det før et halvt år siden og det har gjort at jeg er mye mindre stressa og har mye mer energi.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg