FOKUSER PÅ DETTE DENNE UKEN

Hei og god mandag dere. En ny uke står for tid. Jeg elsker mandager! Det tror jeg dere alle vet. Denne mandagen liker jeg ekstra godt. Forrige uke var en mentalt krevende uke. Jeg har hatt både vannlekkasje i leiligheten og en av mine næreste familiemedlemmer har ligget på intensivavdelingen på sykehuset – han er heldigvis blitt bedre. I går brukte jeg mesteparten av dagen på å lande, puste med magen og hente meg inn. Og i dag er jeg skikkelig klar for å starte med blanke ark og ha en mentalt bedre uke. Er du med meg?

Denne uken vil jeg at du fokuserer på dette

Fokuser på ditt liv. Ingen andres. Jeg vet det kan være vanskelig i dagens sosialemediekjør, men husk at for deg er det ditt liv som er det viktigste for deg. 

Slutt å misunne andre for deres fine bilder, ferier de er på, biler, klær, hjem, pupper, hår, samboer, osv. Igjen, det er ditt liv som er det viktigste for deg. Samme hva andre har, gjør, sier og tenker! 

Vi er så flinke på å finne det fine hos andre og det dårlige hos oss selv. Det er jeg også til tider. Om jeg sammenligner meg med alle andre, vil meg og livet mitt kunne føles fryktelig miserabelt. Og det er jo fordi de aller fleste bare viser seg fra sin beste siden, mens vi ser absolutt alle sier ved oss selv.  

Fokuser på dette denne uke; ditt liv og deg selv. Prioriter deg selv, dine mål, din helse og det som får deg til å føle deg bra. Ha en skikkelig bra mandag!

 

Kristine ♥

4 kommentarer
    1. Stråler på bildene, Kristine💛💛 Håper du får en fantastisk fin uke💛💛

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg