FULLKROPP FOR THE WIN

Jeg har virkelig lagt min elsk på fullkropp! Det er ikke så lenge siden jeg ikke likte fullkroppsøkter, men i stedet foretrakk å trene en og en muskelgruppe hver for seg. Det siste halve året har jeg forelsket meg helt i fullkroppsøkter. Fullkropp for the win!

Og hvis noen av dere skulle lurte på hva for the win betyr, har wikipedia en veldig god beskrivelse; Being the best; being great, awesome, amazing or spectacular. Og det er akkurat det jeg synes at fullkropp er. Både great, awesome, amazing og spectacular. Akkurat nå kunne jeg ikke tenke meg noen annen treningsmåte!

Dagens økt, var nettopp en fullkroppsøkt. Jeg hadde hovedfokus på tunge utfall og tunge stående roing. Jeg har alltid to tunge hovedøvelser i hver fullkroppsøkt, en for overkroppen og en for underkoppen. I dag var dagens tunge altså utfall og roing.

– Gående utfall
5 sett x 8  -5 repetisjoner
Her økte jeg vektene for hvert sett.
– Stående roing
5 sett x 10 -5 repetisjoner
Her økte jeg også vektene for hvert sett.
– Push ups
3 x 15 repetisjoner
– Glute bridge
3 x 12 repetisjoner
– Sidehev
3 x 12 repetisjoner

Trener du fullkropp eller liker du best å trene etter en treningssplitt?

 

Kristine ♥

6 kommentarer
    1. Fullkropp nesten alltid. Kun i sjeldne perioder med mye styrketrening eller hvis jeg trener tre dager på rad blir det splitt. Erfarer at litt mindre volum og hyppigere belastning av muskulaturen er bedre enn stort volum med lengre tid mellom

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg