FYLT TACO SQUASH

God tirsdag dere! Har du hatt en fin dag?  Jeg synes det var så klamt og lummert i natt og fikk ikke sove. I dag har jeg vært rimelig trøtt og sliten. Akkurat nå gleder jeg meg til å bli ferdig med arbeidsdagen og legge meg!

Over til overskriften, fylt taco squash. Det laget jeg nemlig til lunsj før jobb i dag. Ordentlig godt og smakfullt. Dette er en knall god og knall sunn middag som passer både til hverdagsmiddagen og til helgekosen!
Du kan gjerne bytte ut squash med andre grønnsaker som paprika, søtpaprika, aubergine eller søtpotet.

Fylt taco squash 
Til 1 porsjon

Ca 200 g karbonadedeig
1/2 løk
2 -4 sopp, avhengig av størrelse

1/2 boks hakkede tomater
2 ss tomatpure
1 hvitløksfedd
Maiskorn
Krydder: ca 1/3 ts salt, 1/3 ts pepper, 1/3 ts chili, 1/3 ts spisskummen, 1/3 ts paprika og 1/2 ts oregano*
1 squash
Revet ost, jeg brukte revet Jarlsberg

Kutt løken og sopp i terninger. Finhakk hvitløken. Ha lø, sopp og hvitløk i en stekepanne sammen med karbonadedeigen. Stek til løken er blank. 
Ha i hakkede tomater, tomatpure og krydder. La det hele koke et par minutter. 
Mens kjøttsausen koker delen du squashen i to på langs. Bruk en skje eller en skarp kniv til å fjerne innmaten fra squashen. Hakk innmaten / squashkjøttet og ha over i kjøttsausen. 
Tilsett maiskornene. 
Fordel kjøttsausen over i de uthulede squashene. 
Strø over revet ost.
Stek på 225 grader i 15 -20 minutter. 
Server.

*istedetfor å bruke krydderblandingen jeg har beskrevet, kan du bruke ca 1 ss ferdigkjøt tacokrydder

Topp gjerne den fylte tacosquashen med en klatt rømme og salsa for å sette et ekstra tacopreg over squashene. 
Håper det smaker.


Kristine  ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg