GÅRSDAGENS INTERVALLER

I går hadde jeg de første intervallene inne på treningssenteret på godt over et halvt år. Muligens lenger. Herlighet så deilig det var! Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men når jeg løper intervaller ute, klarer jeg ikke presse meg på samme måte som når jeg løper inne på en tredemølle. Det er nok noe med at når jeg setter hastigheten på en viss fart, blir jeg tvunget til å løpe såpass raskt, fremfor når jeg er ute. Da er det lett å slakke ned på farten.

På slutten av disse intervallene følte jeg virkelig at jeg fløy av gårde. Jeg vet ikke om det var farten i seg selv eller endorfinene som bruste. Uansett, det føltes fantastisk og intervalløken kan du se under! Jeg håper du lar deg inspirere og får kjenne på endorfinene du også.

Gårsdagens intervaller

10 minutter oppvarming
Her starter jeg rolig med gange og øker så intensiteten gradvis til jeg jobber. Jeg avslutter med et lite minutt rask løping.

Intervaller
Intervallbolk 1:
1 minutt rask løping + 1 minutts rolig gange x 6
Intervallbolk 2:
30 sekunder spurt + 30 sekunder hvile x 6
Intervallbolk 3:
20 sekunder maks spurt + 15 sekunder hvile x 6

10 minutter nedtrapping
Jeg jogget et par minutter før jeg så gikk og tok et par minutter med uttøying. 

Selv valgte jeg å løpe på stigning 2, samt øke hastigheten 0,2 km / t for hver intervall i hver intervall. I tillegg økte jeg med 1 km / t for hver intervallbolk, altså når jeg gikk fra 1 minutter rask løping til 30 sekunders spurt, og så øke med ytterligere 1 km / t når jeg gikk over til å løpe 20 sekunder maks spurt. 

Nå skal jeg hoppe i treningsklærne. I kveld skal jeg ha en treningsøkt med Josefine, før vi skal lage middag og kose oss. Nyt fredagskvelden!

 

Kristine ♥

6 kommentarer
    1. Hærlig! 😀 Så enig med at det er bedre på mølle på mange måter. Bedre kontroll og lettere å pushe meg syns jeg. Er så lykkelig over min mølle hjemme. Ha en flott Fredag, skjønne deg! Klem! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg