GOD MORGEN 17. MAI

Riktig god morgen denne 17. mai, vår nasjonaldag ♥
Når dette innlegget publiseres, befinner jeg meg på jobb, men jeg er ikke den eneste som har en spesiell nasjonaldag. Dette blir en veldig spesiell dag for oss alle.

Jeg har ingen faste 17. mai tradisjoner. Så lenge brødrene mine var små, var tradisjonen å se dem gå i barnetoget, etterfulgt av middag og hygge med familien. Men de senere årene har jeg gjort alt mulig. Alt fra champagnefrokost, feste dagen lang, hytte tur, gjøre ingenting og jobbe. I år valgte jeg å være på jobb. Både fordi det er sterkt nødvendig i sykepleieyrket i disse dager, men også fordi feiringen blir såpass spesiell at det føles bedre å skulle jobbe og gjøre en nytte, fremfor å ha en halvveis 17. mai feiring.

Før vakten min startet valgte jeg likevel å stå opp ekstra tidlig, tenne noen lys, sette på nasjonalsangen og nyte kaffekoppen min. Jeg må jo merke dagen noe. Det er ikke hver dag vårt flotte Norge har bursdag. Jeg er ferdig på jobb halv fire. Etter jobb skal jeg grille med en venn, ta et glass vin, bare slappe av og kose meg. Jeg fikk meg nemlig grill i forrigeårs. Med balkong må jeg jo ha en grill! Nå gleder jeg meg skikkelig til å ta den i bruk. Ikke minst til å innrede balkongen og ha en sommer med grillings og hygge.

Uansett hvordan dagen din er, håper jeg du får en så fin feiring som mulig. Gratulerer med dagen. Ta vare på dine nærmeste og gjør det beste ut av dagen og feiringen.
God morgen 17. mai og hipp, hipp hurra!

 

Kristine ♥

6 kommentarer
    1. Gratulerer med dagen, fine deg! 😀 Ha en flott dag både på jobb, og etterpå! Klem! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg