GOD MORGEN MARS

God morgen mars ♥ I følge kalenderen er mars årets første vårmåned. Hvor deilig er ikke det da dere? Selv om det kanskje ikke føles slik enda, er våren i annmarsj. Jeg har ikke de store planene for mars, likevel har jeg et par ting jeg har lyst til å gjøre og som jeg gleder meg til denne måneden. Hverdagen og livet er her og nå, og det gjelder å finne så mange gleder som vi kan. Vi må skape vår egen lykke dere! Hva gleder du deg til denne måneden?

⋄  Fastelaven
Fastelavenssøndag er allerede på søndag. For en matelsker som meg, er slike dager en høydare! En ekstra unnskylding for å bake noe godt. Jeg skal bake boller og invitere noen venninner over på boller, prat og hygge. Det blir koselig!

⋄ Fokusere på helse
I januar fikk jeg den kjedelig beskjed om at jeg har lekktarm og da autoimmun sykdom. Det har gjort at februar har blitt en måned med masse sykehusbesøk, oppfølging av leger og x-antall timer hos ernæringsfysiolog. Jeg har hatt et stort fokus på helsen og gjort store endringer i livet mitt både når det gjelder stress, trening og kosthold. Og jeg har merket endringer på ting jeg ikke trodde skulle endre seg. Huden min har blitt langt strammere og mer strålende, utslettet jeg hadde har blitt borte, jeg sover bedre. Selv om det er krevende å være syk og gjøre endringer i livet mitt, gleder jeg meg til å fortsette denne reisen!

⋄ Lysere dager
Dagene blir lysere og lengre. Solen titter frem litt lenger enn den gjorde i februar og snøen smelter forhåpentligvis litt i løpet av måneden. Jeg merker i hvert fall at det ikke er fult like mørkt om morgen lenger. Og det er deilig!

⋄ Girls night
I februar har jeg fokuser mye på å få nok søvn, spise riktig og stresse ned. Som nevnt over får god oppfølging fra både lege og ernæringsfysiolog. Det har gjort at jeg ikke har vært like sosial som tidligere. Denne måneden skal jeg ta meg en skikkelig girls night. Jeg har lyst til å lage kvelden ekstra fin med ballonger, tapas, vin og masse gøy. Det gleder jeg meg til!

⋄ Sommerferie
Jeg er usikker på om jeg ønsker å booke meg en ferie i sommerferien eller ikke. Blir sommeren i år like fantastisk som den var i fjor, ønsker jeg å være i Norge og heller ta meg en ferietur når vinteren kommer. Jeg skal bruke litt tid denne måneden på å undersøke rundt ferie og feriesteder.

⋄ Vårblomster
Jeg skal kjøpe meg en deilig blomsterbukett, gjerne noe grønt med noen sterke farger. Blomster og planter gjør virkelig noe med humøret mitt. Det lyser opp hele leiligheten!

⋄  Turer i skogen
Nå som det blir lysere ute, er det mye enklere å komme seg ut i frisk luft. Det å gå en tur i naturen er virkelig magisk for kropp og sjel. Ikke minst starter snøklokker og krokuser å springe ut. Jeg gleder meg til å gå noen fine turer i skogen, se på de vakre naturen og puste inn frisk luft.

Så hei mars, jeg er klar for deg. Håper du er det samme!

Nå skal jeg ta kaffekoppen min og komme meg avgårde. Det er på tide å sette i gang med dagens planer og ta fatt på den første dagen i. Ha en strålende fredag alle sammen. 


Kristine ♥

6 kommentarer

Siste innlegg