GODTA EN DÅRLIG TRENINGSØKT

Har du hatt en dårlig treningsøkt i dag? Javel. Godta det!
Jeg hadde selv en skikkelig dårlig treningsøkt i dag. Treningslysten var der, men jeg følte meg svak, klarte ikke å løfte de vektene jeg vanligvis gjør og måtte ta færre repetisjoner. Jeg kjente at jeg irriterte meg over det og at det gjorde meg ordentlig gretten. Det tok enda mer energi fra meg og jeg ble i dårlig humør! Da måtte jeg ta en real pepptalk med meg selv.

Hver eneste treningsøkt kan ikke være bra eller god. Slik er det bare. Og slik er det for oss alle. Vi har gode treningsøkter, dårlige treningsøkter og treningsøkter som er middelmådige. Og det er jo faktisk slik at vi må ha dårlige treningsøkter for å kunne sette pris på de gode. Hadde alle treningsøkter vært gode, hadde vi ikke vist at de var gode!

Når du har en dårlig treningsøkt, husk at som alt annet her i livet, vil også treningsøktene variere. Selv om du i dag, eller på en annen treningsøkt, ikke klarte å løfte like mye som det du pleier å gjøre, trenger ikke det nødvendigvis bety at du er blitt svakere. Om du ikke løper like raskt som du vanligvis gjør, betyr ikke det nødvendigvis at du har fått dårligere kondisjon. Det er så mange faktorer som spiller inn på treningsprestasjonene dine. Søvn, energi, dagsform, menstruasjonssyklus, stress, matinntak, osv, osv. Du kan ikke kontrollere alle disse faktorene og du kan heller ikke kontrollere om du har en dårlig treningsøkt eller ikke. Det du derimot kan kontrollere er hvor mye du velger at denne treningsøkten skal bety for deg. Ikke bruk tid og energi på å stresse og erge deg over økten. Godta den dårlige økten og kom deg videre. En dårlig økt her og der, har ingenting å si i den store sammenhengen. Forhåpentligvis blir neste treningsøkt bedre.

Det var dagens pepptalk til både deg og meg. Fortsatt god mandag!

 

Kristine ♥

4 kommentarer
    1. Hadde en dårlig treningsøkt i dag morrest. Trener alltid kl sju om morran. Det her var veldig forfriskende å lese. Takk Kristine <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg