HJEMMEØKT MED SOKKER

                                                                                                                                                                                 Inneholder add-linker

Har dere hatt en fin Kristi- Himmelfart? Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har gjort noe stort ut av denne helligdagen. Jeg har vært sosial, vasket og tatt meg en treningsøkt. Det var det jeg trengte og hadde lyst til å gjøre med fridagen!

Under dagens trenignsøkt prøvde jeg noe nytt. Jeg brukte sokker som treningsredskap. Ja, hvorfor ikke ta frem et par sokker for å lage en god treningsøkt? Sklimatter er jo et treningsredskap flere har prøvd. Med ullsokker, eller andre tykke sokker, kan du bruke sokkene som sklimatter og få en god hjemmeøkt. Ullsokker kan også byttes ut med kluter eller små håndkler. Så lenge det er noe som sklir på gulvet, kan du bruke det meste.

Jeg har på meg Astoria topp, Rocakway tights og Miiego øreklokker

Jeg har aldri brukt sklimatter eller catslide som en del av treningen. Mye av grunnen er nok at jeg ikke har vært fristet. Jeg har kost meg så my med min styrketrening. Nå som jeg trener hjemme, noe jeg synes er litt kjedelig, har jeg mye større behov for å variere. Da bestemte jeg meg for å prøve en hjemmeøkt med sokker som var inspirert av sklimatter. Og økten ble overraskende bra!


Sideutfall.

Liggende lårcurl.

Hjemmeøkt med sokker

⋄ Sideutfall – 20 repetisjoner på hvert ben
⋄ Push ups med flyes – 15 repetisjoner
⋄ Liggende lårcurl – 15 repetisjoner
⋄ Superman – 15 repetisjoner
⋄ Bendrag / kneopptrekk på gulv – 25 repetisjoner

Bendrag / kneopptrekk.

Jeg gjorde alle øvelsene med en liten pause mellom hverandre, ca 1/2 minutter. Når jeg hadde gjort alle øvelsene, tok jeg en lenger pause før jeg gjentok igjen. Så gjorde jeg øvelsene 4 ganger totalt.

Du kan velge å gjøre flere eller færre repetisjoner enn det jeg har gjort. Finn et repetisjonsantall som er riktig for deg, hvor du utfordrer deg selv. Du skal tross alt trene for å bli den beste deg, uavhengig av hva jeg eller noen andre gjør.


Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg