HJEMMEØKT – MINUTTØKT

I dag tok jeg i bruk mine kettlebells for andre gang. Forrige uke bestilte jeg meg nemlig et par 8 kilos kettlebells. Jeg har bare rukket å bruke de en gang, så i dag kriblet det i kroppen etter å bruke dem.  Nytt utstyr øker lysten for å ta meg en treningsøkt!

Jeg laget meg en minuttøkt. Her valgte meg 5 øvelser og gjorde alle disse øvelsene rett etter hverandre 5 ganger. Da blir det en kondisjons- og styrkeøkt på 25 minutter. Husk at du også må varme opp og trappe ned etter en slik økt.

Har du ikke en kettlebell kan du bruke 1,5 liters flasker som du fyller med vann, brannapparatet en tung bok eller lignende.

Clean and press.

 

Hjemmeøkt – minuttøkt

⋄ Clean and press
⋄ Knebøy
⋄ Roing
⋄ Frog pumps
⋄ Swings

Sett stokkeklokken til å ringe hvert minutt, eventuelt hold øye med tiden. Gjør clean and press i 1 minutt. Gå så rett på knebøy og gjør knebøy i 1 minutt. Gå videre på roing, så frog pumps og så swings. Når du har gjort 1 minutt med swings, starter du så på toppen igjen med clean and press. Gjør totalt 5 runder.

Frog pumps.

Jeg ble skikkelig svett av denne økten. Selv om 25 minutter er nok så lite, blir denne økten tung da du hele tiden gjør noe uten pauser. En skikkelig svetteøkt! Håper du liker den.

 

Kristine  ♥

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg