HJEMMØKT UTEN UTSTYR – 100 TIL 10 REPETISJONER

Nok en litt annerledes hjemmeøkt. Her trenger du ikke noe utstyr annet enn deg selv. Og gjerne også god musikk. Jeg vet i hvert fall for min del at god musikk gjør at treningsøkten blir mye enklere å gjennomføre, samt at jeg ofte er mer effektiv.

I dag gjorde jeg rett og slett en hjemmeøkt uten utstyr. En høy-reps økt, altså en økt med mange repetisjoner. Jeg valgte meg ut 10 øvelser hvor jeg startet på 100 repetisjoner på den første øvelsen og avsluttet med 10 repetisjoner på den siste, 10- ende øvelsen. Økten gjøres så raskt som mulig med øvelsene etterhverandre. Husk likevel at du skal utføre hver repetisjon med god teknikk. Så ikke gjør det så raskt at det går utover teknikken din.

Og hvis du synes håret mitt er ser veldig fett ut, er det rett og slett fordi jeg har hårkur i håret. Håret mitt var så gustent, så jeg tok like så godt hårkuren i håret før treningsøkten. Da ble håret ekstra mykt og deilig når jeg dusjet etter økten.

Hjemmeøkt uten utstyr – 100 til 10 repetisjoner
⋄  100 utfall – 50 på hvert ben
⋄ 90 sit ups
⋄  80 glute bridge
⋄ 70 shoulder taps
⋄ 60 knebøy
⋄ 50 liggende rygghev
⋄ 40 push ups
⋄ 30 burpees
⋄ 20 – v-ups 
⋄ 10 – hoppende utfall

Utfall.

Shoulder taps.

V-ups.

Du gjør altså 100 utfall. Deretter går du direkte til neste øvelse og gjør 90 situps. Så gjør du 80 glute brigde, og slik forsetter du til du har gjennomført alle øvelsene. Treningsøkten er ferdig når du har kommet gjennom listen. Ta udgangspunkt i deg, din dagsform og din fysiske form. Hvor lang tid du bruker på økten er ikke så farlig. Det som har betydning er at du gjør ditt beste og forsøker å utfordre deg selv litt. Du skal bli andpusten og sliten.

Jeg var ikke helt i toppform i dag og synes det var skikkelig tøft når jeg var kommet halvveis. Jeg valgte å legge bort klokken, men bare ha fokus på å gjennomføre og pushe ut ifra dagsformen. Jeg gav meg ikke og etterpå kan jeg love deg at jeg hadde tidenes mestringsfølelse. Det var så deilig! Håper du sitter med samme følelse etterpå om du tester denne økten.

 

Kristine ♥ 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg