HVA ER GRUNNEN TIL AT DU STÅR OPP?

Riktig god morgen dere! Hva er grunnen til at du står opp om morgenen? Ja, hva var egentlig grunnen til at du stod opp av sengen i morges?
Vekkerklokken ringer og det første du tenker er kanskje ‘i dag blir en lang dag’ eller ‘å jeg er så sliten’. Er det sånn du starter dagen din, vil den også utarte seg slik. Du husker kanskje en dag du stod opp om morgenen og hadde noe du gleder deg til? Hvor du nærmest hopper ut av sengen, er super entusiastisk og gledet deg over det som skulle skje. Slike dager blir så mye bedre!

Finn en grunn til at du står opp om morgenen. Hva som virkelig gjør at det er verdt å stå opp akkurat i dag. Da mener jeg ikke unnskyldninger som ‘fordi jeg må’ eller fordi ‘andre forventer det’. Det er faktisk en grunn til at du står opp hver eneste dag. Kanskje er det noe så lite som at du trives på jobben din, at du gleder deg til å vekke barna dine, eller det være at du ser frem til noe hyggelig du skal gjøre i dag. Finn en slik grunn hver eneste morgen!

For min del kan jeg si at jeg står opp fordi jeg synes det er spennende å lære i begge jobbene mine. Jeg stortrives både som sykepleier og online coach. Jeg står opp fordi jeg gleder meg til morgenkaffen og frokosten min. Og akkurat i dag står jeg opp fordi jeg skal møte en venninne hvor vi skal sitte på cafe og jobbe med online pt-kunder, prate og kose oss.

Gjør dagen din litt bedre. Spol inn på det positive sporet om morgenen og finn ut hvorfor du står opp. Det er alltid noe å glede seg over hver eneste dag!

 

Kristine ♥

8 kommentarer
  1. Tross mitt dystre profilnavn har jeg en utrolig stor livsglede, MEN den ene tingen som gjør at jeg vil stå opp er:

   At hunden viser så stor glede når jeg våkner og går ned for å lage frokost til barna mens kaffen til kjæresten settes på ooooog je gjør meg klar til verdens beste jobb.

   Det teller som en ting dersom alt et i en setning, ikke sant 😉

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg