HVA GJØR DEG GLAD?

Hva gjør deg glad? Det er kanskje er rart spørsmål å stille, men tenker du noen gang over hva som gjør det glad? Og da mener jeg ikke bare sånn hva som får deg til å smile lett, men hva som virkelig får deg til å kjenne glede innvendig. Eller at du ler så du får vondt i magen din? Du vet den følelsen av at ‘ah, livet er fantastisk’!

Hverdagen går. Dagene flyr forbi. Det er så viktig at vi  tar tid til å stoppe opp for å kjenne på og glede oss over de magiske øyeblikkene vi står ovenfor. Og at vi forsøker å skape mer av dette. For det er tross alt nå livet er. Og hvem vil vel ikke glede seg mest mulig! 

For min del gjør trening meg skikkelig glad. Ikke hver eneste økt, men kanskje rundt seksti prosent. Da føler jeg at jeg ser stjerner og at jeg virkelig er høy på livet. At jeg sprudler og er på mitt beste. Det er en av hovedgrunnene til at jeg virkelig elsker trening. Fordi det gjør noe med lykkefølelsen min. Natur gjør meg også skikkelig glad. Nå som det er varmt og godt, forsøker jeg derfor å starte dagen min ute. Det har dere kanskje sett på instastory flere ganger de siste månedene, som i dag. Jeg elsker å starte dagen med morgenkaffen ute. Se på solen og naturen og bare være i nyet. Å være sosial med noen jeg er glad i, gjør jeg også skikkelig glad. I helgen hadde jeg for eksempel middag med to av mine beste venner. Vi både lo og gråt (ja, det var en ganske dyp samtale). I slike stunder kjenner jeg meg skikkelig glad og takknemlig ovenfor livet. Å klemme trær ute i naturen er også noe jeg gjør ganske ofte får å få en følelse av glede. Jeg vet at det høres fryktelig rart ut, men bare prøv det. Det å klemme trær jorder deg, samtidig som du føler deg mer i et med naturen og føler en form for kjærlighet. Jeg blir også glad fordi jeg føler meg litt skrullete når jeg gjør det, og jeg må le av meg selv. Dette er bare noen av tingene og øyeblikkene som får meg til å føle glede. Jeg forsøker å inkorporere disse så mye som mulig i min hverdag.

Bruk et lite minutt på å tenke over hva som gjør deg skikkelig glad. Skriv det gjerne ned. Tenk så litt over hvordan du kan få mer av disse tingene i hverdagen din. Målet med livet er jo å føle glede og at du nyter livet mest mulig. Ta vare på det livet du har.

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg