HVERDAGSMAGI – TING JEG TRENGER I LIVET MITT

Hei og god lørdagsmorgen. Jeg sitter her med morgenkaffen min og vil snakke litt om hverdagsmagi ♥
Det er en rekke ting vi mennesker trenger i livene våre; mat, søvn, nærvær, oksygen, er noen av dem. I tillegg har vi en rekke ting vi trenger for å finne glede. Ting som skaper såkalt hverdagsmagi. Som gjør livet bedre. Rett og slett herligere å leve! Jeg har en liste med ting som gir meg hverdagsmagi, som jeg føler jeg trenger i livet mitt. Ting som gjør dagene litt mer unike. Som gjør at jeg setter enda mer pris på dagen i dag og finner glede i hverdagen. Disse vil jeg dele med dere i håp om at du også kan finne litt mer hverdagsmagi i livet ditt. Livet er tross alt i dag. Akkurat nå. Så skap så mye hverdagsmagi som mulig. 

Hverdagsmagi – ting jeg trenger i livet mitt

⋄ Morgenkaffen. Og da en god kaffe. Favorittene er Ispirazione Napoli fra Nespresso og FrenchKick fra Bulletproof.  En god morgenkaffe gjør meg i godt humør. 
⋄ Tente lys. Jeg elsker å tenne lys! Ofte tenner jeg faktisk lys når jeg drikker morgenkaffen min. Det gir en ekstra bra start på dagen. 
⋄ Egenkjærlighet. Nei, jeg tenker ikke at jeg selv er perfekt på alle mulige områder. Men jeg ser på meg selv med vennlige øyne, forsøker å prate pent til meg selv og akseptere meg selv for den jeg er. Du er det beste du har!
⋄ Trening. Trening gjør at jeg føler meg sterk, både fysisk og psykisk. Endorfinene er i tillegg et pluss. 
⋄ Fint undertøy. Dette har jeg skrevet om før. Fint undertøy gjør at jeg føler meg ekstra fin og sexy. 
⋄ Latter. Jeg trenger ikke mange venner, men et par virkelig nære som gir meg en god følelse innvendig og som får meg til å le, det må jeg ha i livet mitt! 
⋄ Litt luksus. For meg kan dette være mye, å bruke lekre øredobber mens jeg er på jobb i sykepleieuniformen, å smøre meg inn med en dyr håndkrem, et glass rødvin på en onsdag, å unne meg noe jeg har hatt lyst på.   
⋄ Takknemlighetsdagbok. Jeg har periodevis skrevet takknemlighetsdagboks. Nå skriver jeg ikke i boken daglig, men jeg praktiserer det likevel. Hver kveld når jeg pusser tennene tenker jeg ut tre ting jeg er takknemlig for akkurat i dag. 
⋄ Deilig sengetøy. Å legge seg i mykt sengetøy, helst lin eller bomull, gir meg en følelse av hverdagsmagi. 

I skrivende stund sitter jeg faktisk med en god kopp morgenkaffe og tente sterinlys fremfor meg. Jeg har til og med en sjokoladebit ved siden av kaffen. Det skaper bittelitt ekstra magi.
Håper du har en riktig god helg. At du gjør noe som får frem smilet ditt og tar vare på deg selv.

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg