HVILKE TRENINGSUTSTYR JEG HAR OG SOM JEG ANBEFALLER 

                                                                                                                                                                               Inneholder annonselinker

Hjemmetreningen fortsetter. Nå begynner jeg heldigvis endelig å komme inn i bedre rutiner. De siste ukene har jeg gjennomført 2 -3 hjemmeøkter i uken. Klapp på skulderen til meg selv! Det er stor bedring fra ingen!

Det ser ut til at hjemmetreningen fortsetter en stund. Med hjemmetreningen har det også kommet inn en del spørsmål om utstyr. Hva jeg har og hva jeg anbefaler. 

Det finnes veldig mye bra og rimelig treningsutstyr på markedet og du trenger virkelig ikke all verdens for å få en god treningsøkt hjemme. Det jeg har selv og som jeg også selv anbefaler mine online pt-kunder, er å ha et par minibands – jeg har en variant med flere forskjellige styrker / motstand, en større treningstrikk – her har jeg den sorte og tyngste varianten, og gjerne en eller to manualer eller kettlebells. Selv har jeg to kettlebells på 8 kilo og en kettlebell på 24 kg. Jeg har også en treningsmatte, en foam roller, et hoppetau, et tykt bootybuilder band og et pull ups stativ til å henge i dørkarmen. Da får jeg gjort det aller meste. Har du per dags dato ikke noe utstyr, vil jeg anbefale å starte med en pakke med forskjellige minibands / bootybands og en manual eller kettlebell. Da er du på god vei. 

Skulle jeg supplert med noe til mitt lille hjemmegym, ville jeg gått for en vektvest – det står faktisk på ønskelisten til jul, en pilatesballstepkasse og en treningsstrikk med håndtak. Enn så lenge føler jeg at det jeg har nå fungerer. Jeg skal tross alt ikke fortsette hjemmetreningen i all tid. Så fort sentrene åpner, er jeg tilbake der. Jeg gleder meg allerede!

Jeg har på meg Seamless tights og Crewneck genser.

For en god økt slår jeg også et slag for litt ekstra futt fra Nocco og god musikk – jeg bruker Miiego øreklokker som du ser på bildet. Ettersom dørstokkmilen for hjemmetrening føles lenger enn når jeg trener på treningssenter, kommer koffein og musikk med mye fart ekstra godt med!

Når det kommer til øvelser, er det veldig mange øvelser du kan gjøre hjemme, enten du har utstyr eller ikke. 
For underkroppen har du hoppende knebøy, knebøy, knebøy med strikk, gående utfall, bulgarske utfall med bakfoten på stol eller sofa, pistol squat, glute bridge med eller uten treningsstrikk, ettbens glute bridge, ettbens hip trhust, hip thrust, side utfall, kick back med eller uten strikk, sideliggende kamsjell, og mange flere.
For overkroppen har du triangel push ups, push ups, dips på sofa eller stol, skulder push ups, skulderpress med strikk, sidehev med strikk, roing med strikk, omvendt roing mot et bord, pull ups, biceps curl med strikk, triceps extension med strikk, planken, sideplanke, sit ups og v-ups, for å nevne noen.

Gjør øvelsene med egen kroppsvekt eller legg til ekstra motstand i form av treningsstrikker, kettlebells eller manualer. 
Jeg vil anbefale å bruke youtube til å søke opp øvelser om du er usikker på utførelse. Riktig teknikk er viktig.

Det var litt om hvilke treningsutstyr jeg har og hva jeg anbefaler. Håper du fikk svar på det du lurte på.


Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg