HVORFOR SMILER DU ALLTID

                                                                                                                                                                                                                    Reklame

Hallo denne lørdagen. Helg, livet er godt og smilet er fremme. Jeg får ofte spørsmål om nettopp dette, hvorfor jeg alltid smiler. Da pleier jeg å stille et spørsmål tilbake – hvorfor ikke?

Et smil gjør både dag min og dagen til de rundt meg, langt bedre. Et smil er en av de enkleste måtene å glede et annet menneske på og å spre kjærlighet. Et smil kan på magisk vis få en fremmed til å føle seg lettere til sinns, føle seg sett og å føle seg litt gladere. Husker du sist gang en fremmed smilte til deg på gaten? Det gjør noe med deg. Det fyller deg med noe positivt og gir deg en god følelse i magen.

Dagens bilder ble tatt etter treningsøkten min var unnagjort i morges. I dag våknet jeg nemlig alt for tidlig på en lørdag. Jeg synes i hvert fall det er for tidlig å våkne klokken syn på en lørdag. Da skal jeg innrømme at jeg var litt smågretten! Likevel bestemte jeg meg for å gjøre det beste ut av dagen. Jeg tente et lyst, drakk kaffe og laget meg frokost. Så dro jeg av gårde på trening. Da kan jeg love deg at smilet kom raskt frem. Og nå smiler jeg ekstra stort. Jeg blir bare så glad av trening!

I dag har jeg på meg treningsantrekk fra Heart Of Lule. Black snake sports bh, Black snake tights og Split tank.
Du ser det ikke så godt på bildene men tighsen har høyt liv og god passform, det har alle deres tightser, og de har alle en skjult lomme på innsiden slik at du for eksempel kan ha nøkkel eller bankkort i tights-lommen. Jeg liker også veldig godt at bhen har innlegg. Det synes jeg gir ekstra støtte, i itillegg til at det fint løft og en fin form til brystene.

Heart Of Lule er et nytt norsk merke som lager treningsklær for kvalitetsbevisste jenter som holder til i Stavanger. De lager klær for så og si all type trening, fra styrke til yoga. Heart Of Lule er opptatt av kvalitetsstoffer  og lager treningsklær med fukttransport og 4-way stretch, noe som gjør at plaggene er mye og behagelige på og tørker raskt om du svetter mye.

Om du er interessert i å gi treningen et lite boost med nye treningsklær, ta en titt på hjemmesiden deres her eller følg dem på Instagram @heartoflule. De vil nemlig bidra til treningsmotivasjon gjennom delikate mønstre og funksjonell design. De har akkurat lansert merket internasjonalt. Gratulerer! Norske merker som gjør sin anmarsj i verden må vi jo støtte oppom!

Med det vil jeg bare si riktig god helg. Smil så mye som mulig! Husk at et smil koster ingenting, men at det sender et viktig budskap. Jeg er et menneske som ønsker å spre positivitet og glede til denne verden. Det å smile er en av de enkleste og beste måtene å gjøre det i mine øyne. Smil og spre gode vibber du også.
Ha en herlig lørdag.

 

Kristine ♥

8 kommentarer
  1. Beate
   Ja, absolutt. Et smil betyr så mye. Og enig at en ofte smiler mer etter trening. Hihi…
   Håper du har hatt en fin helg. Ha en super uke Beate 🙂 <3

  2. Du er ei solstråle. Likte også veldig godt mønsteret på antrekket. Klassisk men likevel litt annerledes. God søndag Kristine 🙂 🙂

  3. Så enig! Det er så koselig å få et smil fra noen! Jeg smiler alltid til alle mennesker, og det gjør godt i sjela! <3 Og smilet kommer alltid fram i forbindelse med trening! 😀 Yeeei! Ha en fin Lørdag, goding! <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg