I MIN REISEVESKE

                                                                                                                                                                                                     Inneholder add-linker

God mandag fine lesere  ♥ I dag er det min tur til å  ta ferie. Jeg har riktignok ikke den lengste uken, men jeg tar meg en uke. Jeg har akkurat satt meg på bussen opp til Valdres. Nå som jeg er på reisefot, tenke jeg å vise dere hva jeg har med i min reiseveske.

⋄ Mobil
Trenger jeg å utdype denne? Jeg er vel ikke den eneste som er avhengig av denne saken?

⋄ Høretelefoner
Miiego øreklokkene mine er med uansett hvor jeg går eller står. Jeg elsker å høre på podcast! Enten for å slappe av eller for å få tiden til å gå.  Favorittene mine for tiden er Tusvik & Tønne, Misjonen med Antonsen og Golden, Happier with Gretchen Rubin og The Garner Report. 

⋄ Leppestift
Jeg går stort sett uten sminke. Skal jeg fly, ta lange kjøreturer eller bussturer som nå, er sminken alltid av. Da passer jeg på å ha med meg en leppestift med sterk farge. Føler jeg meg litt ufresh når jeg kommer frem, tar jeg på meg leppestiften på leppene og gnir litt i kinnene. Vips så ser jeg mer fresh og våken ut. 

⋄ Eteriske oljer
På buss og fly lukter det ofte tett og vondt. Jeg har laget min egen lille beroligende oljeblanding som består av lavendel, villapelsin, frankincense. Jeg har bruk 30 dråper lavendelolje, 10 dråper villappelsin fra DoTerra og 10 dråper frankincense fra DoTerra.  Resten av flasken har jeg fylt med jojobaolje. Jeg liker å legge noen dråper i håndflatene mine og så klappe oljeblandingen i nakken, bak ørene og på ankelen. Det gir en frisk og deilig lukt, i tillegg til en avslappende effekt.

⋄ Ørepropper
Ørepropper er jeg spesielt fan av om jeg tar fly. Det å stenge ute lyd og lukke øynene for en liten meditasjonsrunde eller power nap, gjør både at tiden går fortere og at jeg føler meg mer uthvilt når jeg kommer frem. 

⋄ Øyemaske
Øyemaske, enten i kombinasjon med podcast eller ørepropper, gjør at jeg klarer å slappe av. Er jeg ekstra heldig klarer jeg å ta en liten høneblund også! Denne har jeg kjøpt på Ebay.

Håndkrem
Skinfood er virkelig verdens beste krem! Det er ikke bare jeg som synes det, den er faktisk vunnet en rekke priser. En super deilig krem som jeg bruker på alt fra hender til ansikt. Jeg blir fort tørr på hender, føtter og i ansikt og da er denne super å ha i reisevesken.  Jeg har puttet kremen i en liten krukke. Den lille krukken er alltid i vesken eller sekken min. En soleklar favoritt!

⋄ Proteinbar
Nå har jeg faktisk pakket med meg to proteinbarer, Pandy salty craramel og Questbar chocolate chip oatmeal. Dette er to favoritter. Jeg har nesten alltid en proteinbar med i vesken eller sekken. Blir jeg akutt sugen eller sulten, er det genialt å ha tilgjengelig. 

⋄ Vannflaske
Vann har jeg alltid med meg. Uansett. En vannflaske, helst en i glass eller stål, er noe alle burde ha med seg overalt. 

⋄ Tørket frukt- og nøttemiks
Jeg har vist dere min hjemmelaget tørket frukt- og nøttemiks tidligere. Jeg bare elsker den! Den består av gojibær, macadamianøtter, kakaonibs, inca bær og sjokoladetrukket gojibær. Denne miksen er både syrlig, søt, bitter og salt, og inneholder masse næring. Perfekt når jeg er småsulten! 

⋄ Frukt
Frisk frukt, stort sett eple eller banan, har jeg alltid med meg. Uansett om det bare er på farten for å møte en venninne eller om jeg er ute å reiser. 

⋄ Proteindrikk
Jeg har tatt med meg Barells protein milkshake. På reisefot er det ofte vanskelig å få tak i noe proteinrikt. Da synes jeg det er genialt med en enkel proteindrikk. Denne smaker godt og metter bra.

Det er hva som er i min reiseveske. Har du noe annet spennende i din reiseveske?

 

Kristine  ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg