I TRENINGSBAGGEN

                                                                                                                                                                                                 Inneholder add-linker

Hei og riktig god onsdag fra Miami. I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg har med meg i treningsbaggen på ferie. Dette mine trenings ‘essentials’. Jeg fant ikke et godt norsk ord for essentials. Har du et tips? Det jeg mener er i hvert fall hvilke nødvendig utstyr jeg tar med på ferie. Det som er mine må ha i treningsbaggen.

Treningsbaggen min er jo ikke akkurat en bag, for det er nemlig Welded sekk fra IcanIwill. For meg er det viktig at det er komfortabelt samtidig som jeg liker at det ser bra ut. For å ta vare på ryggen min bruker jeg derfor en sekk i stedet for en bag. Dessuten synes jeg denne sekken ser veldig fin ut. Og den har eget rom for pc / nettbrett, samtidig som den har andre små rom for diverse nødvendigheter. Både hjemme og her på ferie, bruker jeg den til alt fra trening, til stranden og jobb.

⋄ Sko
Sko må en jo ha! Et par gode joggesko, helst med ikke for mye demping er alfa omega for god treningsøkt.

⋄ Øretelefoner
Jeg vet ikke med dere, men jeg må ha musikk på trening. Miiego’ene mine har jeg i flere farger; sort, oransje og rosegull, og de er med meg overalt. De sitter godt både til styrketrening og kondisjonstrening.

⋄ Vannflaske
Vannflaske må man ha til trening uansett hvor i verden man befinner seg. Her har jeg bare en vanlig plastflaske. Hjemme har jeg en fin variant i stål for å holde vannet kaldt og for å ta vare på miljøet ved å ikke kjøpe en plastikkflaske hele tiden.

Miniband
Miniband, bootyband, treningsstrikk, kjært barn har mange navn. En liten treningsstrikk har jeg alltid med meg og bruker det både til oppvarming. Jeg bruker det også miniband av og til når jeg gjør rumpeøvelser som knebøy, frontbøy, pull through og hip thrust.

Knebeskyttere
Jeg må ha knesupport. Etter at jeg skadet kneet er jeg blitt enda mer avhengig av dem. Jeg har disse, RX 5mm black. Knebeskyttere bedrer stabilitet og balanse, samtidig som det holder leddene varme og minsker skaderisikoen. Polstringen gjør det også mye bedre å gjøre øvelser som utfall. Når du gjør for eksempel gående utfall eller bulgarsk utfall, skal kneet gå i gulvet for hver repetisjon. Dette er belastende for kneet. Når jeg da har på knebeskytter, smeller ikke kneet ned i gulvet på samme måte, men det blir et mykere underlag.

Nocco
Det er jo faktisk litt flaut at jeg har med meg Nocco på ferie, men det har jeg altså. Jeg både elsker den prestasjonsøkende effekten koffeinet i Nocco har, samtidig som jeg elsker smaken.

Straps
Ved tunge løft må jeg ha straps for å klare å holde vektene. Strapsene tas rundt for eksempel en markløftstang, en manual eller nedtrekkstangen og gjør det mye enklere å holde vekten.

I treningsbaggen hjemme, jeg tar bare med meg det mest nødvendige på ferie, har jeg også løftesko for tunge baseløft, et booty builder loop band for større belastning, miniband i forskjellige farger, kalk og grips for bedre grep. Du finner også et par proteinbarer der. Oftest en Barebells og en Pandybar i smaken salted caramel. Jeg liker å ha noen proteinbarer på lur i tilfelle jeg er veldig sulten etter trening.

Det er hva jeg har i treningsbaggen og hva som er med meg på ferie. Ting jeg ser på som helt nødvendig! Hva har du i treningsbaggen din?

 

Kristine ♥

8 kommentarer
    1. Jeg begynte med knebeskyttere for to måneder siden etter anbefaling fra fysioterapeuten min. Jeg trodde det bare var oppskrytt og for de som trener bodybuilding trening. Men nå er jeg blitt avhengig 😛 Det er en helt annen følelse.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg