I TULUM

Wow, hvor skal jeg starte! Jeg ankom Tulum i på mandag. Dette er virkelig en by som  er minst like fin som på bildene. Tulum tror jeg må være en av de mest instagrammede stedene i verden. Jeg føler i hvert fall at jeg stadig ser store influencers pose på forskjellige steder i Tulum. Cancun var en kul by som jeg absolutt anbefaler å besøke, men jeg kan med en gang si at Tulum allerede har fått hjerte mitt til å blomstre.

Tulum har kritthvite strender, isblått vann, jungelaktig nydelig natur, restauranter og strandbarer overalt; og her får du også ekstremt mye fresh og sunn mat,  i tillegg til at du har en liten by om du vel ger å dra inn i byen. Selve byen ligger nemlig litt lenger inn på fastlandet. Har du sykkel, som jeg har leid meg, kommer du deg enkelt overalt. Viben her er også utrolig kul. Dette er et hipster sted med mye frie sjeler.

Her i Tulum har jeg virkelig gått inn i feriemodus. Cancun var en veldig levende by og jeg har soleklart kost meg der. Her skjer det noe hele tiden. For å senke skuldrene totalt, er Tulum det perfekte stedet. For meg handler ferie om avslapping, se nye steder, få ny inspirasjon, spise god mat, tren, bade, kjenne solen mot huden, møte mennesker og suge til meg alle inntrykk jeg kan få. Det betyr også å ta pause fra alt en må og burde gjøre, la telefonen ligge mesteparten av tiden og la jobb og blogg få siste prioritet. Timene går, uten at jeg enser at de går. Jeg lar tiden fly uten å ha noe oversikt eller ha noe jeg skal rekke. Kropp og sjel får hvile, og jeg gjør akkurat det jeg føler for. Sånnn har jeg det nå. Jeg storkoser meg!

Her er klokken bare åtte og jeg har akkurat drukket morgenkaffen på verandaen med nydelig soloppgang. Mexico ligger seks timer bak Norge. Så fort dette innlegget er publisert skal jeg sette meg på sykkelen og sykle til stranden. Det tar knappe åtte minutter. Leilighetshotellet jeg bor på har også basseng som dere ser på bildet, men jeg er og forblir et saltvannsmenneske. Det er lite som slår lukten av saltvann i kombinasjon med varm sand mellom tærne.
Ha en fin fredag da dere.

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg