INTERVALLTIRSDAG

Hei denne tirsdagen! Jeg kom akkurat hjem fra en intervalløkt og nå har jeg en helt fantastiske følelsen i kroppen! Det føles som hele kroppen flyr, blodet bruser og livet er helt perfekt! Det er nok endorfinene som virkelig spiller meg et puss. Og det er helt greit, for det føles skikkelig godt!

Da jeg kom på trening i dag, hadde jeg egentlig planer om å gjøre en crossfitøkt, men jeg var så støl i kroppen etter gårsdagens styrkeøkt, og jeg kjente at crossfit var en dårlig idé. Da gjorde jeg intervaller istedet. Det ble en skikkelig, skikkelig bra intervalløkt. Jeg ble virkelig svett og god som du ser på bildene. Den følelsen jeg sitter med nå, skulle jeg ønske jeg kunne dele me dere!


Intervalltirsdag – dagens intervalløkt

1 minutt rask løping på skillmill / tredemølle
15 sekunder pause, bytte av stasjon
30 sekunder stakemaskin
15 sekunder pause
Gjenta .Gjør totalt 15 runder.

Jeg løp altså raskt i 1 minutt, tok 15 sekunders pause, gjorde så 30 sekunder stakemaskin med hard intensitet, tok 15 sekunders pause, og gikk tilbake til skillmillen hvor jeg løp 1 minutt igjen. Denne sekvensen gjentok jeg 15 ganger slik at jeg totalt løp 15 ganger og staket 15 ganger.


Her kan du velge andre kondisjonsformer. For eksempel sykling, bakkeløp, elipsemaskin, romaskin, klatring i tau, hoppetau, assultbike og lignende. Velg en kondisjonsform du synes er moderat slitsomt. Her valgte jeg løping. Velg så en kondisjonsform du synes er hakket mer slitsomt. Her valgte jeg stakemaskinen. Så gjør du 1 minutt med en moderat slitsom kondisjonsform og 30 sekunder med en tyngre kondisjonsform.

Jeg sender litt endorfiner over til deg og håper det gjør tirsdagen din hakket bedre. Ha en herlig dag!

 

Kristine  ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg