ISPINNER TIL FROKOST

                                                                                                                                                                                               Reklame / Synnøve

Hva sier dere om ispinner til frokost? Som inneholder både proteiner, vitaminer og fiber? Ja, takk sier nå jeg! Disse ispinnene er kjempe enkle å lag. Det er faktisk en bolle med granola yoghurt og bær, bare i ispinneform. Perfekt nå som det blir varmere og sommeren nærmer seg!

Jeg har brukt Synnøve Gresk yoghurt som jeg har blandet med litt søtning. Den syrlige og kremede smaken, passer så godt til det søte fra bærene og den gode krønsjen fra granolaen. 

Gresk yoghurt er supert da det har en tykk konsistens, inneholder proteiner som metter godt og gode tarmbakterier som gjør godt for magen vår. Som bær har jeg brukt jordbær. Bær består av en rekke vitaminer og fiber. Her kan du bruke akkurat de bærene du ønsker. Selv har jeg brukt frosne bær som jeg har tint noen minutter i mikroen. Granolaen jeg har brukt er Synnøve granola med solsikkekjerner og bringebær. Denne er glutenfri og sukkerfri. Granolaen tilfører en god krønsj til ispinnene, i tillegg til at den inneholder sunne fettsyrer.

Ispinner til frokost eller kveldsmat
Til 6 ispinner

1 boks Synnøve gresk yoghurt
2 ss fibersirup, eventuelt honning eller annen søtning som sukrin+
1/2 ts vanilepulver, valgfritt
1 pose frosne jordbær, eller andre bær
1 ss sukringold, eller annen søtning
Ca 150 g granola

Bland sammen gresk yoghurt, fibersirup og vaniljepulver. 
Tin bærene. Jeg tinte de raskt i mikroen. Eventuelt kan du tine dem i en kjele, eller bruke ferske bær. Mos bærene lett sammen ved bruk av en gaffel. Rør inn sukringold.
Legg ca 1 ss granola i hver ispinneoform. Ha over ca 3 -4 ss av yogurtblandingen. Legg så i 3 ss med moste bær. Topp så med 1 ss granola og mer yoghurt. 
Frys.
Det tar tar mellom 2 -3 timer i fryseren før ispinnene er klare.

Tin ispinnene i 5 -10 minutter på kjøkkenbenken før de spises. De er best når de er litt myke. Og ja, disse ispinnene er homemade with love.

Ispinner til frokost er helt innafor altså. Og de kan like gjerne spises til frokost, som til kveldsmat, mellommåltid eller dessert. Håper det smaker!

 

Kristine ♥

4 kommentarer
    1. Selv om det er sponset inlegg, så er jeg granola fan deluxe. Og må si Toro sin supergranola, er bedre på smak🙊 selv om vi alle er forskjellige og baken er delt🤣

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg