KNUSTE POTETER MED PARMESAN

Oh, altså, har du noen gang laget knuste poteter? Dette er bare så godt! Jeg har laget det flere ganger, men i går hadde jeg på parmesan for første gang. Det ble helt himmelsk! Sprø, salte, deilige poteter med krispy ost oppå. Det blir knapt bedre!

Knuste poteter med parmesan er rett og slett poteter som er kokt og deretter knuses, før du har dem i ovnen sammen med parmesan. Resultatet er poteter som blir myke inni og skikkelig sprø utenpå. Disse er supergode alene eller som en del av en middag.

Knuste poteter med parmesan
Til snacks for 2

400 -500 g potet
1 ss olje
2 hvitløksfedd
Ca 80 g revet parmesan
1 ts timian
Salt og pepper

Kok potetene med skallet på. De skal bli møre, men fortsatt ha litt motstand. Det tar ca 20 minutter.
Hell av vannet og la potetene dampe fra seg.
Legg potetene utover et stekbrett. Knus / mos de så. Jeg brukte rett og slett håndflaten min til å knuse de.
Ha over litt olje, finhakket hvitløk, parmesan, salt og pepper.
Stek på 225 grader i 15 -20minutter. Skru på varmluft de siste 5 minuttene. Stek potetene til de blir sprø og gylne i skinnet. 
Server.

Jeg laget disse i går og må ærlig innrømme at jeg spiste disse potetene som en rett i seg selv sammen med et par egg, ettersom jeg synes knuste poteter er så godt. Du kan velge om du vil la potetene utgjøre en rett i seg selv, servere de som snacks med for eksempel en dressing eller salsa, eller om de skal være tilbehør til annen middagsmat. Knuste poteter med parmesan anbefales virkelig! Jeg kommer til å lage det igjen om ikke mange dagene. Det er nesten slik at jeg vil anbefale deg å bytte ut lørdagsnacksen med knuste poteter. Bare prøv det. Jeg kan nesten garantere at det faller i smak!

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg