LAG DEG EN BRA DAG

Riktig god mandagsmorgen go’inger ♥ Håper helgen har behandlet deg pent.  Jeg har hatt en helt fantastisk helg. Lørdag startet jeg dagen med en treningsøkt, før det bar på stranden. Jeg koste meg i solen stort sett hele dagen. På kvelden ble det et glass vin og sushi med bestevennen. I går startet jeg dagen med online pt -arbeid og en bakerunde, før jeg møtte en venninne for lunsj. Deretter gikk jeg en tur i Ekebergparken. Helgen ble avsluttet med grilling og venner. Nå er jeg fylt med glede og energi, og er skikkelig klar for å sette i gang med en ny uke!

Grunnen til at jeg titter innom nå, er egentlig bare for å ønske deg en god dag og for å få deg til å lage deg en bra dag! Dere vet jo alle at jeg er fan av det å gjøre et beste ut av dagene og livet generelt, og at vi må jobbe med tankene våre. Det er faktisk så hardt og brutalt at du kan lage deg en bra dag med tankene dine. Det samme gjelder den motsatte veien. Du kan gjøre dagen din grå og dårlig om du lar de negative tankene ta overhånd.

Vi skaper i stor grad dagen vår. Selv om vi ikke kan bestemme alle utfordringer og hendelser vi møter i løpet av dagen, er det vi selv som er ansvarlig for hvordan vi takler og reagerer på disse.  Ofte skjer dette automatisk uten at vi egentlig tenker over det. Det å bli mer bevist på hvordan du møter gjøremålene dine, kan være utrolig skremmende men også oppvekkende. Blir du mer bevist på hvilke valg du tar, hvordan du takler og reagerer, vil du også ha en mulighet til å endre situasjonene dine. Da kan du snu øyeblikkene fra noe negativt til noe mer positivt. På den måten kan du forme dagen din og kanskje blir dagen din og livet ditt litt mindre vanskelig eller trist.

Lag deg en bra dag. Bli bevist på dine egne tanker når du møter dagens utfordringer, hendelser og gjøremål. Møt de med et åpent sinn og forsøk å gjøre det beste ut av det. Da blir dagen så mye bedre.

Ha en nydelig mandag og en fantastisk uke!

 

Kristine

8 kommentarer

Siste innlegg