LOMPEPIZZA MED FISK

Lompepizza er noe som har blitt veldig populært. Og det skjønner jeg jo godt, for det er både enkelt, raskt, sunt og smakfullt. Stort sett er oppskriftene jeg har sett på lomeppizza av det røde slaget enten med tomatsaus og ost. Til lunsj i dag valgte jeg istedet å gå får en hvit variant med laks. Fisk er jo noe de aller fleste av oss burde spise mer av, meg inkludert. Å lure inn fisk på denne måten er kjempe smart. Resultatet er også skikkelig godt!

Fordi det er hektisk om dagen med mye jobb og oppussing, blir det enkle og raske løsninger på kjøkkenet. Lompepizza spises hver dag i alle mulige varianter! Gi meg gjerne et tips om du har noen raske, enkel og gode matretter.

Lomepizza med fisk

Lomper
Creme fraiche + kesam, eventuelt en av dele
Rødløk i skiver
Laks i biter
Krydder: salt, pepper, løk og hvitløkkrydder
Revet ost, jeg brukte en blanding av jarlsberg og parmesan

Legg lompene utover en bakeplate. Smør på et tynt lag creme fraiche og kesam. Jeg la ca 1 ts creme fraiche og 1 ts kesam på hver lompe og smurte dette utover. Strø over krydder.
Ha så over revet ost.
Legg på rødløk og laks.
Stek på 225 grader på nederste rille i ovnen i ca 8 -10 minutter.
Server.

For best resultat anbefaler jeg å steke lompepizzaene på rist. Da blir de mer sprøe. Jeg synes ofte de kan bli litt dvasne når de stekes på stekebrett.

Hva er din favoritt på lompepizzza?

 

Kristine  ♥

4 kommentarer
    1. Laks på pizza er godt! Er også glad i kylling+pesto, soltørkede tomater+mozzarella+oliven, pepperoni+løk

    2. Aldri prøvd verken hvit eller fisk på pizza. Kanskje jeg skal prøve. Synes det er så godt med vanlig da 😛

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg