LUFTIG OG PROTEINRIK BRINGEBÆRKREM

                                                                                                                                                                                      Inneholder add-linker

Har du hørt om trollkrem? Trollkrem er en enkel dessert laget med tyttebær og eggehvite. Med inspirasjon fra trollkrem. laget jeg bringebærkrem til formiddagssnacks. Det blir en luftig, proteinrik bringebærkrem som er både frisk og søt.

Jeg ønsket også å få sjokoladesmak på desserten. Dermed tilsatte jeg kakaopulver og litt ekstra søtning. Dette kan du sløyfe om du ønsker en ren bringebærkrem. Jeg har også tilsatt litt casein proteinpulver. Det er rett og slett fordi det gir en ekstra kremet og fyldig konsistens, samtidig som det tilfører god smak. Har du ikke det, kan du selvfølgelig droppe det. Originaloppskriften på trollkrem er uten proteinpulver.

Luftig og proteinrik bringebærkrem
Til 1 person

Ca 80 g eggehvite, eventuelt 2 eggehviter
150 g fryste bringebær
15 g casein proteinpulver, jeg har brukt creamy vanilla, kan sløyfes
1/4 ts vaniljepulver
Valgfritt: 1 stor ss kakaopulver , bittelitt salt og 1 ts sukrin gold

Ha bringebær, eggehviter, vaniljepulver, og eventuelt proteinpulver om du bruker det, i en bolle. Pisk med en el-vips eller kjøkkenmaskin til det blir luftig. Det tar 3 -6 minutter avhengig av hurtighet og styrke på vipsen du bruker. 
Rør til slutt inn kakaopulver, salt og sukrin gold om du bruker dette. 
Server.

Jeg toppet bringebærkremen med peanøttsmør og hakket sjokolade, og serverte en Barebells holiday puffs ved siden av (må ha min daglige dose av denne baren). Helt nydelig!  Ikke bare er luftig og proteinrik bringebærkrem friskt, søtt, syrlig og godt, det er veldig enkelt og sunt også. Håper du lar deg friste.

 

Kristine ♥

6 kommentarer

Siste innlegg