LUKSUSTACO MED KYLLING

Dette var gårsdagens middag. Jeg hadde fri og fikk besøk av venninne. Vi hadde begge lyst på noe skikkelig godt, men ville samtidig ha noe som går raskt å lage. Da falt valget på kylling taco. For å lage en litt annen vri, piffet vi opp tacoen slik at det ble denne luksustacoen. Kyllingen er innsvøpt i en herlig, sursøt tacosaus. Det ble bare så godt.

Luksustaco med kylling
Til 2 -3 personer

Kyllingmiks
400 g kyllingfilet
1 boks hakkede tomater
1 boks hermetisk ananas, eventuelt 200 -300 g frisk ananas 
2 ss tomatpure
1 løk
1 pose tacokrydder
2 hvitløksfedd
1 cm chili

Til servering
Revet cheddar
Grønnsaker, jeg har brukt salat, paprika og rødløk
Guacamole, se her for oppskrift 
Rømme
Tortilla lefser

Start med kyllingmiksen. 
Del kyllingfilet i biter. Ha en panne og stek på middels til høy varme et par minutter til kyllingbitene har fått en brun stekeskorpe.
Finhakk hvitløk og chili. Hakk løk og ananas i små biter. 

Ha grønnsakene i pannen med kyllingen. Tilsett resten av ingrediensene til kyllingmiksen. Tilsett også saften fra ananasboksen om du bruker ananas på boks. 
Kok opp og la det hele koke i 5 -6 minutter, til løken er mør og kyllingen er gjennomstekt. Bruk en gaffel til å dra kyllingbitene litt fra hverandre. På den måten får kyllingbitene enda mer saus på seg. 

Mens kyllingmiksen koker, lager du guacamole, deler grønnsaker i biter og varmer tortillalefsene etter anvisning på pakken. 
Server.

En skikkelig god luksustaco som du lager på ti minutter. Perfekt middag om du vil ha noe skikkelig godt i hverdagen. Eller om du vil ha noe raskt i helgen.

Server med det tilbehøret du liker best. Du kan også bytte ut tortillalefser med pasta eller ris, og servere kyllingmiksen som en slags gryterett. God middag!


Kristine ♥

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg